Geen leeftijdsgrens als u uw auto wilt verzekeren

Bent u op zoek naar een Autoverzekering voor senioren? Dan kunt u bij Centraal  Beheer uw auto verzekeren met onze Autoverzekering.

Een autoverzekering voor senioren is vaak duur. Senioren hebben namelijk vaak te maken met een afwijzing of hoge premie. Vergelijkingssite HoyHoy heeft dit onderzocht. Daaruit is gebleken dat 33 procent van de autoverzekeraars senioren niet accepteren door hun leeftijd. Centraal Beheer hanteert geen leeftijdsgrens als u uw auto bij ons wilt verzekeren! U hoeft dus niet bang te zijn dat wij de verzekering om deze reden weigeren. We hebben ook geen aangepaste polisvoorwaarden voor senioren.

351.941 senioren kozen voor onze Autoverzekering

Bij Centraal Beheer is uw auto uitstekend verzekerd. Ook als u wilt autodelen. U kunt rekenen op een uitmuntende service en schadeafhandeling. Via ons schadenetwerk krijgt u zelfs 4 jaar FOCWA/Bovag-garantie op de reparatie. Bovendien heeft u invloed op de premie.

De juiste autoverzekering voor u en uw auto:
Bij Centraal Beheer kunt u kiezen uit verschillende soorten verzekeringen:

Maar u kunt ook zelf uw Autoverzekering samenstellen.

Wordt uw auto gestolen of total loss verklaard? Dan vergoeden wij de eerste 3 jaar de aanschafprijs. Ook bij tweedehands auto’s. Daarnaast zijn bij WA+ Beperkt Casco en All Risk uw accessoires standaard meeverzekerd.

Wilt u precies weten waarvoor u verzekerd bent?
In de voorwaarden leest u precies wat u wel en niet verzekert met onze Autoverzekering.