Kosten

Voor Gemaksbeleggen en Fondsbeleggen

Alle aanbieders van beleggen berekenen kosten. De beleggingsfonden van Centraal Beheer worden beheerd door Achmea Investment Management (AIM). AIM belegt meer dan € 140 miljard. Omdat we groot inkopen, houden we de kosten voor beleggen laag.

De kosten van beleggen bij Centraal Beheer

Bij Centraal Beheer betaalt u aankoopkosten en lopende kosten. U betaalt altijd 0,30% over uw aankoop. Dit trekken we af van uw aankoopbedrag. Verkopen en switchen is gratis.

De lopende kosten zijn verwerkt in de koers van het fonds. En zijn voor elk fonds anders. U betaalt deze kosten voor het beheer van uw beleggingen. Er zijn ook andere kosten. Lees meer over deze kosten in het aanvullend prospectus. De op- en afslagkosten vindt u op de website van Achmea Investment Management.

Vergelijk de kosten van Gemaksbeleggen en Fondsbeleggen

Gemaksbeleggen Fondsbeleggen
4 Achmea mixfondsen 0,60% per jaar 0,60% per jaar
Staatsobligatiesfonds - 0,22%
Bedrijfsobligatiesfonds - 0,38%
Wereldwijd Aandelenfonds - 0,28%
Aankoopkosten 0,30% per keer 0,30% per keer

Uw kosten berekenen
Wilt u een idee krijgen van de kosten die u bij ons voor beleggen betaalt? Maak dan eenvoudig een berekening. Vul uw inleg in en zie in een oogopslag wat uw kosten zijn voor het 1e jaar.

U belegt bij ons in beleggingsfondsen

U kiest bij Centraal Beheer tussen Gemaksbeleggen en Fondsbeleggen. U hoeft zich niet bezig te houden met aandelen, obligaties en beurskoersen. Dat doen wij voor u. U kiest de fondsen. Wij maken het u makkelijk en doen de rest.

kolomafbeelding gemaksbeleggen

Gemaksbeleggen

Onze fondsbeheerders beleggen uw geld in mixfondsen. Zo hoeft u zelf niet dagelijks de beurs bij te houden. U belegt in 1 mixfonds van uw eigen keuze.
Meer over Gemaksbeleggen
Kolomafbeelding Fondsbeleggen

Fondsbeleggen

U heeft meer regie. U kunt kiezen uit 7 fondsen. Verdeel uw inleg over 1 of juist meerdere fondsen.
Meer over Fondsbeleggen

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee.
U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt Achmea Investment Management B.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15001209.