Private Lease

Comfortabel autorijden zonder zorgen

  • Een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand
  • Geen zorgen over onderhoud en reparaties
  • Extra voordeel op het leasetarief als klant
Steeds meer mensen kiezen voor private lease. Een slimme keuze. U rijdt in een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Alles is geregeld. Zo weet u wat uw maandelijkse kosten zijn. En wordt u niet verrast door onverwachtse kosten. En u heeft geen omkijken naar onderhoud en reparaties. Private lease maakt autorijden gemakkelijker.

Voor een vast maandbedrag een nieuwe auto rijden

Dat is private lease. Zonder extra kosten. De brandstof- en parkeerkosten, boetes in het verkeer en de wasbeurten in de wasstraat zijn wel voor uw rekening. Hoe lang u wilt leasen dat is aan u. Ook het aantal kilometers dat u denkt te gaan rijden per jaar bepaalt u vooraf. En wanneer u uw belastingaangifte doet. Goed nieuws. U betaalt geen fiscale bijtelling. 

Geen onverwachte kosten

In het bedrag dat u elke maand betaalt vallen ook de kosten voor reparatie, verzekering en wegenbelasting. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over kosten voor onderhoud, banden, aflevering en afschrijving. En als u met pech komt te staan. Dan helpen wij u weer snel op weg. Wel zo’n gerust gevoel.

Voor private lease werken wij al jaren samen met WagenPlan Centraal Beheer.

U betaalt minder als u klant bent
Als klant van Centraal Beheer, InShared, Zilveren Kruis, Avéro of Interpolis krijgt u 10% korting op uw maandelijkse leasebedrag.
Alle auto’s overzichtelijk op een rij