Man stapt in de auto

Private Lease

Comfortabel autorijden zonder zorgen

  • Een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand
  • Geen zorgen over onderhoud en reparaties
  • Extra voordeel op het leasetarief als klant
Voor deze dienst werken we samen met Wagenplan. Centraal Beheer bemiddelt hierin. Wagenplan voert de dienst uit.
Steeds meer mensen kiezen voor private lease. Een slimme keuze. U rijdt in een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Alles is geregeld. Zo weet u wat uw maandelijkse kosten zijn. En wordt u niet verrast door onverwachtse kosten. En u heeft geen omkijken naar onderhoud en reparaties. Private lease maakt autorijden gemakkelijker.

Voor een vast maandbedrag een nieuwe auto rijden

Dat is private lease. Zonder extra kosten. De brandstof- en parkeerkosten, boetes in het verkeer en de wasbeurten in de wasstraat zijn wel voor uw rekening. Hoe lang u wilt leasen dat is aan u. Ook het aantal kilometers dat u denkt te gaan rijden per jaar bepaalt u vooraf. En wanneer u uw belastingaangifte doet. Goed nieuws. U betaalt geen fiscale bijtelling. 

Geen onverwachte kosten

In het bedrag dat u elke maand betaalt vallen ook de kosten voor reparatie, verzekering en wegenbelasting. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over kosten voor onderhoud, banden, aflevering en afschrijving. En als u met pech komt te staan. Dan helpen wij u weer snel op weg. Wel zo’n gerust gevoel.

Voor private lease werken wij al jaren samen met WagenPlan Centraal Beheer.

U betaalt minder als u klant bent
Als klant van Centraal Beheer, InShared, Zilveren Kruis, Avéro of Interpolis krijgt u 10% korting op uw maandelijkse leasebedrag.
Alle auto’s overzichtelijk op een rij

Meer vrijheid achter het stuur als ondernemer?

Ontdek het Auto-Abonnement. Met dit abonnement rijdt u eenvoudig en flexibel elektrisch. Kies de elektrische auto die bij u past. En u rijdt er al binnen 2 weken mee weg. Maandelijks het abonnement pauzeren of wisselen van auto is gratis en beslist u zelf. Gemakkelijk en flexibel.

Bekijk het Auto-Abonnement