Man op zeilboot

Beleggen voor uw pensioen

Een extraatje voor later

Misschien wilt u beleggen om straks een extraatje te hebben bovenop uw pensioen. Of droomt u ervan om eerder te kunnen stoppen met werken. Of bent u zelfstandig ondernemer en wilt u alvast geld opzij zetten voor later. Beleggen kan een goede manier zijn om naar dit soort doelen toe te werken.

Beginnen met beleggen kan op ieder moment

Hoe vroeger u begint met beleggen voor later, hoe meer tijd er is om een mooi bedrag op te bouwen. Ook is het risico van beleggen over een langere termijn kleiner. Maar ook als uw pensioen­datum al nadert kan beginnen met beleggen de moeite waard zijn. Als u kiest voor periodiek beleggen kan uw geld sneller naar een mooi bedrag groeien.

Wij houden de beurs voor u in de gaten

Geen tijd om de beurs op de voet te volgen? Dat hoeft ook niet! Terwijl u geniet van uw kostbare tijd, houden wij de beurs voor u in de gaten. Vindt u het leuk om uw beleggingen te volgen? Dat kan via onze app. Ook houden onze beleggings­experts u regelmatig op de hoogte via fondsupdates.   

Wat is het beste moment om te starten?

Beleggen bij trap

Beleggingsexperts Aart en Jeroen vertellen er meer over

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee.
U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten. Lees het prospectus en het Essentiële-informatiedocument (Eid) voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd in Den Haag, KvK nr. 27154399. Achmea Bank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000011.