Periodiek beleggen

Uw aankopen eenvoudig spreiden

  • Minder afhankelijk van het 'juiste moment'
  • Stoppen en weer doorgaan wanneer het uitkomt
  • Geen extra kosten
Man pakt fiets

Beetje bij beetje naar een mooi vermogen

Met periodiek beleggen kunt u wekelijks of maandelijks beleggen met een (klein) vast bedrag. Dat is zo geregeld. U geeft uw bank 1 keer een opdracht voor het instellen van een automatische overboeking naar uw beleggings­rekening. De rest gaat vanzelf. Vrijwel ongemerkt groeit het vermogen op uw beleggings­rekening. U hoeft niet meer na te denken over het juiste instapmoment. Periodiek beleggen heeft nóg een groot voordeel. U heeft minder kans dat u al uw geld op een ongunstig moment inlegt. Omdat u uw aankoop­momenten spreidt, koopt u namelijk tegen een gemiddelde koers. Voor elke aankoop betaalt u 0,3% aankoopkosten.

Zo eenvoudig is het

In 2 stappen periodiek beleggen

Tip: het invullen van de gegevens voor een periodieke overboeking is een precies klusje. Volg onze stappen nauwkeurig. En voorkom een terugboeking.

1. Zet de inlegverdeler aan

2. Stel een periodieke overboeking in

Log in bij uw bank. En stel een periodieke overboeking in vanaf uw tegenrekening.
  • Naar ons rekeningnummer: NL79ABNA0405364660.
  • Op naam van: Stichting juridisch eigenaar Achmea paraplufonds A.

Omschrijf uw overboeking

  • Vul bij 'Omschrijving' het rekeningnummer van uw beleggingsrekening in. Let op: het veld 'Betalingskenmerk' laat u leeg.
  • Bevestig uw opdracht. Wij regelen de rest!

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee.
U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten. Lees het prospectus en het Essentiële-informatiedocument (Eid) voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Centraal Beheer is een handels­naam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. En beschikt over een vergunning als beheerder van beleggings­instellingen van de AFM onder nummer 15001209.