Eenvoudig beleggen

Beetje bij beetje naar een mooi vermogen

Beetje bij beetje naar een mooi vermogen

U legt bijvoorbeeld elke week of maand een klein bedrag in. Dat is zo geregeld, met 1 opdracht aan uw bank. Vrijwel ongemerkt groeit het vermogen op uw beleggingsrekening. Omdat u belegt kan uw vermogen nog eens extra snel groeien. Periodiek beleggen heeft nóg een groot voordeel. U heeft minder kans dat u al uw geld op een ongunstig moment inlegt.

Start met periodiek beleggen

Houdt u elke maand geld over dat u langere tijd opzij kunt zetten? Dan is periodiek beleggen het overwegen waard. Het bedrag van uw periodieke inleg bepaalt u helemaal zelf. Periodiek beleggen kan al vanaf een klein bedrag. Voor elke aankoop betaalt u 0,3% aankoopkosten.

Zo eenvoudig is het

In 3 stappen periodiek beleggen

1. Log in

  • Log in bij Mijn Centraal Beheer en ga naar 'Mijn Beleggen'.
  • Noteer of kopieer het nummer van uw Gemaksbeleggenrekening of Fondsbeleggenrekening.
  • Log in bij uw bank via internetbankieren of de app
Tip: heeft u een Fondsbeleggenrekening? Zet de handige inlegverdeler aan!

2. Stel een periodieke overboeking in

Bij uw bank stelt u een periodieke overboeking in vanaf uw gekoppelde tegenrekening. Bepaal hoeveel en hoe vaak u wilt inleggen.
  • Ons rekeningnummer: NL79ABNA0405364660
  • Onze naam: Stichting juridisch eigenaar Achmea paraplufonds A.

3. Omschrijf uw overboeking

  • Heeft u Gemaksbeleggen? Of Fondsbeleggen en staat de inlegverdeler aan? Vul dan alleen het rekeningnummer van uw beleggingsrekening in.
  • Voor Fondsbeleggen zonder inlegverdeler vult u het nummer in van uw beleggingsrekening, 'koop' en de fondscode van het fonds waar u in wilt beleggen. Dat ziet er bijvoorbeeld zo uit: 1100011111 koop GZA
  • Bevestig uw opdracht. Wij regelen de rest!
Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt Achmea Investment Management B.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten (AFM) en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15001209.