Periodiek beleggen

Uw aankopen eenvoudig spreiden

  • Minder afhankelijk van het 'juiste moment'
  • Stoppen en weer doorgaan wanneer het uitkomt
  • Geen extra kosten
Man pakt fiets

Beetje bij beetje naar een mooi vermogen

Met periodiek beleggen kunt u wekelijks of maandelijks beleggen met een (klein) vast bedrag. Dat is zo geregeld. U geeft uw bank 1 keer een opdracht voor het instellen van een automatische overboeking naar uw beleggings­rekening. De rest gaat vanzelf. Vrijwel ongemerkt groeit het vermogen op uw beleggings­rekening. U hoeft niet meer na te denken over het juiste instapmoment. Periodiek beleggen heeft nóg een groot voordeel. U heeft minder kans dat u al uw geld op een ongunstig moment inlegt. Omdat u uw aankoop­momenten spreidt, koopt u namelijk tegen een gemiddelde koers.

Start met periodiek beleggen en ontvang € 50,- bonus

Is periodiek beleggen iets voor u? Als u ten minste 6 opeenvolgende maanden minimaal € 75,- belegt, krijgt u ook nog eens een bonus van € 50,-!

Zo eenvoudig is het

In 3 stappen periodiek beleggen

Tip: het invullen van de gegevens voor een periodieke overboeking is een precies klusje. Volg onze stappen nauwkeurig. En voorkom een terugboeking.

1. Log in

  • Log in bij Mijn Centraal Beheer. En kies voor 'Periodiek aankopen'.
  • Log ook in bij uw bank via internet­bankieren of de app.
Tip: heeft u een Fondsbeleggen­rekening? Zet de handige inlegverdeler aan!

2. Stel een periodieke overboeking in

Bij uw bank stelt u een periodieke overboeking in vanaf uw gekoppelde tegenrekening. Bepaal hoeveel en hoe vaak u wilt inleggen. Hieronder staat welke naam en rekeningnummer u invult. 
  • Rekeningnummer: NL79ABNA0405364660
  • Naam: Stichting juridisch eigenaar Achmea paraplufonds A.

3. Omschrijf uw overboeking

  • Heeft u Gemaksbeleggen? Of Fondsbeleggen en staat de inlegverdeler aan? Vul bij 'Omschrijving' dan alleen het rekeningnummer van uw beleggingsrekening in. Let op: gebruik het invoerveld 'Betalingskenmerk' niet.
  • Voor Fondsbeleggen zonder inlegverdeler vult u bij 'Omschrijving' het nummer in van uw beleggingsrekening, 'koop' en de fondscode van het fonds waar u in wilt beleggen. Dat ziet er bijvoorbeeld zo uit: 1100011111 koop GZA.
  • Bevestig uw opdracht. Wij regelen de rest!

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee.
U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten. Lees het prospectus en de essentiële beleggers­informatie voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Centraal Beheer is een handels­naam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. En beschikt over een vergunning als beheerder van beleggings­instellingen van de AFM onder nummer 15001209.