Man haalt de fietsen van de camper

Periodiek beleggen

Uw aankopen eenvoudig spreiden

  • Minder afhankelijk van het 'juiste moment'
  • Stoppen en weer doorgaan wanneer het uitkomt
  • Geen extra kosten

Beetje bij beetje naar een mooi vermogen

Met periodiek beleggen kunt u bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks beleggen met een (klein) vast bedrag. Dat is zo geregeld. U geeft uw bank 1 keer een opdracht voor het instellen van een automatische overboeking naar uw beleggings­rekening. De rest gaat vanzelf. U hoeft niet meer na te denken over het juiste instapmoment. Periodiek beleggen heeft nóg een groot voordeel. U heeft minder kans dat u al uw geld op een ongunstig moment inlegt. Omdat u uw aankoop­momenten spreidt, koopt u namelijk tegen een gemiddelde koers. Voor elke aankoop betaalt u 0,3% aankoopkosten.

Zo eenvoudig is het

In 2 stappen periodiek beleggen

1. Stel de Fondsverdeler in

2. Stel een periodieke overboeking in

Bij uw bank stelt u een periodieke overboeking in vanaf uw gekoppelde tegenrekening.
  • Bepaal hoe vaak en hoeveel u wilt inleggen.
  • Vul bij de ‘ontvanger’ uw eigen naam in. En bij het rekeningnummer het rekeningnummer van uw beleggingsrekening bij Centraal Beheer.

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee.
U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten. Lees het prospectus en het Essentiële-informatiedocument (Eid) voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd in Den Haag, KvK nr. 27154399. Achmea Bank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000011.