Vrouw zittend in haar busje aan de koffie

Beleggen bij Centraal Beheer

Tijdelijk tot € 125,- bonus

Rekening openen

Wat is beleggen?

Beleggen is geld investeren met als doel dat het meer waard wordt. Even snel geld ver­dienen? Dan is beleggen geen goed idee. Beleggen doet u voor de lange termijn. Veel mensen beleggen bijvoorbeeld voor de studie van hun kind. Of voor een extraatje boven­op het pensioen. U kunt zelf beleggen of uw geld laten beleggen. Bij Centraal Beheer kiest u één of meerdere fondsen. Onze experts beheren uw beleggingen. Zo houdt u tijd over voor andere dingen.  

Begin met beleggen en ontvang tot € 125,- bonus

Opent u uw 1e beleggings­rekening? Leg dan binnen 14 dagen minimaal € 500,- in en ontvang een bonus van € 65,-. Start u ook met periodiek beleggen? Dan ontvangt u een extra bonus van € 60,-. U doet al mee met een inleg van € 50,- per maand. Lees alles over de actie en de voorwaarden
Rekening openen

De belangrijkste kenmerken

  • Inleggen kan al vanaf € 1,-
  • U kiest 1 of meerdere fondsen. Onze experts doen de rest
  • Geld opnemen en inleggen wanneer u wilt
  • Altijd en overal uw rendement volgen

De voordelen van beleggen bij Centraal Beheer

Animatie persoon op de bank

Beleg eenvoudig met de app

Uw rendement volgen, kopen en verkopen: het kan allemaal met onze handige app. Ontdek de voordelen.

Animatie persoon op de bank

Altijd een fonds dat bij u past

Bij ons kiest u uit 8 verschillende fondsen met elk een eigen risicoprofiel. Zo is er altijd een fonds dat bij u past.

Animatie personen aan tafel

Tips van onze experts

Onze experts houden niet alleen de beurs in de gaten. Zij delen ook hun tips en adviezen met u.

Meer over beleggen

Beleggen voor beginners

Is beleggen nieuw voor u? Wij leggen de basis van beleggen uit en geven tips. Zo kunt u goed voorbereid beginnen met beleggen. 

Doelbeleggen

Beleggen met een bepaald toekomstig doel voor ogen noemen we doelbeleggen. Wat zijn geschikte doelen om voor te beleggen? En hoe bereikt u deze doelen? 

Rendement van beleggen

Benieuwd wat beleggen u kan opleveren? Bereken uw mogelijke rendement met onze rekenhulp.

Veelgestelde vragen Beleggen

Beleggen is geld investeren met als doel dat het meer waard wordt.
Er bestaan verschillende beleggings­producten. Bijvoorbeeld aandelen en obligaties. Bij Centraal Beheer belegt u in fondsen. Dit is een mix van meerdere beleggingen. Dit zorgt voor een spreiding van het risico.  
Beleggen levert op de langere termijn meestal meer op dan sparen. Het is verstandig alleen te beleggen met geld dat u voor een langere tijd kunt missen.
Het is niet te voorspellen wat een goed moment is om te beginnen met beleggen. Verschillende gebeurtenissen in de wereld kunnen invloed hebben op de waarde van beleggingen. Uw geld kan in waarde stijgen. Of uw beleggingen kunnen in waarde dalen. Beleggen doet u voor de langere termijn. Koersen herstellen zich vaak na een bepaalde periode. Door periodiek te beleggen spreidt u uw instap­momenten. U koopt daardoor in tegen een gemiddelde koers.   
Nee, ook met een klein bedrag kunt u beginnen met beleggen. Beleg alleen met geld dat u voor langere tijd kunt missen. Als u klein begint is periodiek beleggen een goed idee. Hoe langer je de tijd neemt, hoe groter de kans op een goed rendement.
Beleggen levert op de langere termijn meestal meer op dan sparen. Maar er zijn ook risico’s. Uw geld kan minder waard worden. En rendement wisselt van jaar tot jaar. In het Essentiële-informatiedocument (Eid) en het aanvullend prospectus staan de risico’s van onze fondsen, zoals marktrisico, liquiditeits­risico en renterisico. Gelukkig kunt u ook zelf risico’s beperken. Zo kunt u met een goed gevoel beleggen.

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee.
U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten. Lees het prospectus en het Essentiële-informatiedocument (Eid) voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd in Den Haag, KvK nr. 27154399. Achmea Bank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000011.