Nu met € 75,- bonus

Beleggen met gemak

Beleggen bij Centraal Beheer

Wij maken het voor iedereen makkelijk

Heeft u geld dat u een tijdje opzij kunt zetten? Dan is beleggen misschien iets voor u. Beleggen is geld uitgeven aan iets in de hoop dat het meer wordt. Bij ons belegt u in beleggingsfondsen. U kunt met elk bedrag beleggen. En u zit nergens aan vast. U kunt namelijk op elk moment geld bijstorten of opnemen. Zelf elke dag de beurs in de gaten houden is niet nodig. Dat doen wij voor u. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Ontvang € 75,- bonus
Als u nu start met beleggen, ontvangt u € 75,- bonus bij een minimale inleg van € 1000,-. Lees de voorwaarden.

  • Nu met € 75,- bonus bij een minimale inleg van € 1000,-
  • Lage kosten
  • Altijd op de hoogte via onze app

Waarom beleggen bij Centraal Beheer?

Wij maken het makkelijk en u kunt direct beginnen

Onze beleggingsexperts beheren uw beleggingsfondsen. Zij volgen de beurzen van minuut tot minuut. Omdat wij groot inkopen, zijn de kosten voor beleggen laag. En u belegt ook nog eens maatschappelijk verantwoord.
Waarom Centraal Beheer?

Hoe begint u met beleggen?

U wilt beleggen. Maar hoe pakt u dat aan? En welk product past bij u? Als u een aantal zaken op een rij zet, wordt de keuze een stuk makkelijker.

Beginnen met beleggen

Risico's van beleggen

Beleggen levert op de langere termijn meestal meer op dan sparen. Maar er komen ook risico's bij kijken. Uw geld kan minder waard worden. Daarom geldt voor beleggen altijd: resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Gelukkig kunt u ook van alles doen om uw risico's te beperken.
Risico's van beleggen

Gemaksbeleggen of Fondsbeleggen

U kiest bij Centraal Beheer tussen Gemaksbeleggen en Fondsbeleggen. U hoeft zich niet bezig te houden met aandelen, obligaties en beurskoersen. Dat doen wij voor u. U kiest de fondsen. Wij maken het u makkelijk en doen de rest.

Gemaksbeleggen

Onze fondsbeheerders beleggen uw geld in mixfondsen. Zo hoeft u zelf niet dagelijks de beurs bij te houden. U belegt in 1 mixfonds van uw eigen keuze.
Meer over Gemaksbeleggen

Fondsbeleggen

U heeft meer regie. U kunt kiezen uit 7 fondsen. Verdeel uw inleg over 1 of juist meerdere fondsen.
Meer over Fondsbeleggen

In een paar eenvoudige stappen opent u een beleggingsrekening

Houd uw burgerservicenummer (BSN) en bankpas bij de hand. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, ontvangt u een bevestiging van uw aanvraag via de mail.
Voordat wij uw rekening actief maken, moeten wij volgens de wet uw gegevens controleren. Dat doen wij met een overboeking van 1 cent die u naar ons overmaakt. Met iDEAL is dit snel en eenvoudig geregeld. Als uw gegevens akkoord zijn, activeren wij na 1 à 2 werkdagen uw beleggingsrekening. Soms hebben wij meer informatie nodig. U krijgt dan van ons een e-mail.
Hierin staat uw beleggingsrekeningnummer. Wij beginnen met beleggen als u geld inlegt.
Bepaal uw beleggingsdoel. Maak een keuze tussen Gemaksbeleggen en Fondsbeleggen. En kies een fonds met een risico- en rendementsverwachting dat bij u past. Onze experts regelen de rest! Wij maken beleggen makkelijk.
Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt Achmea Investment Management B.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten (AFM) en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15001209.