Man en vrouw met camper

Beginnen met beleggen?

Nu met € 65,- bonus bij € 500,- inleg

Start nu

Beleggen bij Centraal Beheer

Wij maken beleggen makkelijk

Heeft u geld dat u een tijdje opzij kunt zetten? Dan is beleggen misschien iets voor u. Bij ons hoeft u geen beleggingsexpert te zijn. Wij houden de beurs voor u in de gaten. U begint al met beleggen vanaf € 1,-. Via de app kunt u op elk moment bijstorten, opnemen en uw rendement bekijken. U kunt ook maandelijks beleggen via een automatische overboeking naar uw beleggingsrekening. Dan hoeft u niet na te denken over het juiste instapmoment.

Begin met beleggen en ontvang € 65,- bonus
U ontvangt de bonus als u voor het eerst een beleggingsrekening opent en minimaal € 500,- inlegt. Bekijk de actievoorwaarden.
  • Onze experts doen het werk
  • Altijd op de hoogte via onze app
  • Elk moment inleggen en opnemen

Hoe begint u met beleggen?

U wilt beleggen. Maar hoe pakt u dat aan? En welk product past bij u? Als u een aantal zaken op een rij zet, wordt de keuze een stuk makkelijker.

Beginnen met beleggen

Risico's van beleggen

Beleggen levert op de langere termijn meestal meer op dan sparen. Maar er komen ook risico's bij kijken. Uw geld kan minder waard worden. Daarom geldt voor beleggen altijd: resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Gelukkig kunt u ook van alles doen om uw risico's te beperken.
Risico's van beleggen

Gemaksbeleggen of Fondsbeleggen

U kiest bij Centraal Beheer tussen Gemaksbeleggen en Fondsbeleggen. U hoeft zich niet bezig te houden met aandelen, obligaties en beurskoersen. Dat doen wij voor u. U kiest de fondsen. Wij maken het u makkelijk en doen de rest.

kolomafbeelding gemaksbeleggen

Gemaksbeleggen

Onze fondsbeheerders beleggen uw geld in mixfondsen. Zo hoeft u zelf niet dagelijks de beurs bij te houden. U belegt in 1 mixfonds van uw eigen keuze.
Meer over Gemaksbeleggen
Kolomafbeelding Fondsbeleggen

Fondsbeleggen

U heeft meer regie. U kunt kiezen uit 7 fondsen. Verdeel uw inleg over 1 of juist meerdere fondsen.
Meer over Fondsbeleggen

In een paar eenvoudige stappen opent u een beleggings­rekening

Houd uw burgerservice­nummer (BSN), een digitale kopie van uw identiteitsbewijs en het nummer van uw bankrekening bij de hand. U ontvangt een e-mail met een bevestiging van uw aanvraag.
Voordat wij uw rekening actief maken, moeten wij volgens de wet uw gegevens controleren. Dat doen wij met een overboeking van 1 cent die u naar ons overmaakt. Met iDEAL is dit snel en eenvoudig geregeld. Als uw gegevens akkoord zijn, activeren wij na 1 à 2 werkdagen uw beleggings­rekening. Soms hebben wij meer informatie nodig. U krijgt dan van ons een e-mail.
Hierin staat uw beleggings­rekeningnummer. Wij beginnen met beleggen als u geld inlegt.
Bepaal uw beleggingsdoel. Maak een keuze tussen Gemaksbeleggen en Fondsbeleggen. En kies een fonds met een risico- en rendementsverwachting dat bij u past. Onze experts regelen de rest! Wij maken beleggen makkelijk.

Ontvang de brochure ‘De basis van beleggen’

Meer weten over beleggen? In deze brochure leest u wat beleggen is. We zetten de 3 belangrijkste voordelen en misverstanden voor u op een rij. En u leest hoe beleggen bij Centraal Beheer werkt.

Bedankt voor het aanvragen van de brochure. U ontvangt een e-mail met de downloadlink. Niets ontvangen? Bekijk dan even uw map met ongewenste e-mail.

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee.
U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt Achmea Investment Management B.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15001209.