Beleggen brengt kosten en risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.
Onze beleggingsexperts beleggen

Wie doet wat bij beleggen?

Centraal Beheer maakt beleggen makkelijk

Maar dat doen we niet alleen. Zo houden onze experts bijvoorbeeld de beurs voor u in de gaten. Benieuwd wie wat doet? En wat we allemaal doen? Wij leggen het graag uit.

Wie doet wat?

  • Achmea Bank verleent beleggingsdiensten
  • Achmea Investment Management beheert de beleggingsfondsen
  • Centraal Beheer informeert u over uw beleggingen

Achmea Bank verleent beleggingsdiensten

Achmea Bank N.V. is onderdeel van Achmea, een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland.

Achmea Bank verleent beleggingsdiensten. Zo geeft zij bijvoorbeeld uw beleggingsopdrachten door aan Achmea Investment Management B.V. Dat doet zij volgens het Order­uitvoerings­beleid. Als u belegt bij Centraal Beheer, gaat u akkoord met de overeenkomst en voorwaarden die bij beleggen horen.

Achmea Investment Management beheert de beleggingsfondsen

Achmea Investment Management B.V. (Achmea IM) is net zoals Achmea Bank onderdeel van Achmea. Achmea IM beheert voor klanten een vermogen van ruim € 200 miljard. Een van de grootste vermogensbeheerders van Nederland. 

U belegt bij ons in beleggingsfondsen. Achmea IM beheert de beleggingsfondsen waar u uit kan kiezen. Een heel team van fondsbeheerders werkt voor de beleggings­fondsen. Zoals Aart en Jeroen. Ze volgen de ontwikkelingen op de beurs. En stellen de beleggings­fondsen zorgvuldig samen. Zo letten ze bijvoorbeeld op milieu, maatschappij en goed bestuur. En bij het samenstellen van de beleggings­fondsen houden ze rekening met risico en spreiding. U hoeft dat zelf dus niet te doen. Wel zo makkelijk. Ook geven ze elke maand een update over de ontwikkeling van de beleggingsfondsen in de beleggen nieuwsbrief van Centraal Beheer.

Centraal Beheer informeert u over uw beleggingen

En dan komen we uit bij Centraal Beheer. Via ons start u met beleggen. En ja, ook wij zijn onderdeel van Achmea. Centraal Beheer is voor beleggen een handelsnaam van Achmea Bank N.V. Volgt u het nog? Makkelijk beleggen is aan de achterkant helemaal niet zo simpel dus. Maar gelukkig hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. 

U krijgt toegang tot uw beleggingen via Mijn Centraal Beheer. En de Centraal Beheer App. Zo volgt u uw beleggingen waar en wanneer u maar wilt. Ook informeren wij u over uw beleggingen. Bijvoorbeeld via de maandelijkse nieuwsbrief beleggen. 

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten. Lees het prospectus en het Essentiële-informatiedocument (Eid) voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd in Den Haag, KvK nr. 27154399. Achmea Bank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000011.