Uw bouwdepot

Eenvoudig facturen indienen

Heeft u een bouwdepot voor uw nieuwe huis of voor een verbouwing? U dient de rekeningen online in. In Mijn Centraal Beheer of met de Centraal Beheer App. Wel zo makkelijk.
Facturen indienen

Betaling binnen 6 werkdagen

Heeft u zelf een betaling gedaan voor de bouw of verbouwing? Of heeft u een factuur van een leverancier ontvangen? U dient het bonnetje of de factuur in met de Centraal Beheer App of in Mijn Centraal Beheer. U kunt per keer 5 bonnetjes of facturen uploaden. Kloppen alle gegevens? Dan betalen we het bonnetje of de factuur binnen 6 werkdagen. U kiest zelf of u het geld op uw eigen rekening wilt ontvangen. We kunnen het bedrag ook overmaken naar de bankrekening van uw leverancier.

Als het (ver)bouwplan verandert

Valt de badkamer goedkoper uit? Of u wilt uw nieuwe keuken toch iets luxer? Stuur dan een e-mail naar info@centraalbeheer.nl over de veranderingen in uw (ver)bouwplan. Wij kijken of de veranderingen invloed hebben op de waarde van uw woning. En of er een nieuwe taxatie nodig is. Na onze goedkeuring kunt u verder met uw verbouwing. En met het indienen van rekeningen.

Klaar? Stop het bouwdepot!

  • Bent u klaar bent met de verbouwing of de bouw van uw huis? Stop dan uw bouwdepot. Dat doet u in Mijn Centraal Beheer of met de Centraal Beheer app. Het geld dat over is, brengen we in mindering op uw hypotheek. U mag het niet voor iets anders gebruiken.
  • Zit er geen geld meer in uw bouwdepot? Of is de looptijd voorbij? Dan hoeft u niets te doen. Uw bouwdepot stopt dan vanzelf.
Bouwdepot stoppen