Uw bouwdepot

Eenvoudig facturen indienen

Heeft u een bouwdepot voor uw nieuwe huis of voor een verbouwing? U dient de rekeningen online in. In Mijn Centraal Beheer of met de Centraal Beheer App. Wel zo makkelijk.
Facturen indienen

Betaling binnen 6 werkdagen

Heeft u zelf een betaling gedaan voor de bouw of verbouwing? Of heeft u een factuur van een leverancier ontvangen? U dient het bonnetje of de factuur in met de Centraal Beheer App of in Mijn Centraal Beheer. U kunt per keer 5 bonnetjes of facturen uploaden. Kloppen alle gegevens? Dan betalen we het bonnetje of de factuur binnen 6 werkdagen. U kiest zelf of u het geld op uw eigen rekening wilt ontvangen. We kunnen het bedrag ook overmaken naar de bankrekening van uw leverancier.

Uw declaraties bekijken?

U bekijkt uw declaraties eenvoudig in de Centraal Beheer App. U ziet daar uw rubrieken met het saldo dat daar bij hoort. Ook vindt u daar de declaraties die aan u zijn uitbetaald en welke declaraties nog in behandeling zijn.

Als uw (ver)bouwplannen veranderen

Valt de badkamer goedkoper uit? Of u wilt uw nieuwe keuken toch iets luxer? Vul dan het online formulier ‘Uw bouwdepot aanpassen’ in. Wij kijken dan of de veranderingen invloed hebben op de waarde van uw woning. En of er een nieuwe taxatie nodig is. Na onze goedkeuring kunt u verder met uw verbouwing. En met het indienen van facturen.

Uw bouwdepot stoppen

Uw bouwdepot stopt automatisch als het leeg is. Of als de looptijd voorbij is. Wilt u uw bouwdepot zelf stopzetten? Omdat u klaar bent met de verbouwing of de bouw van uw huis? Stuur dan een e-mail naar info@centraalbeheer.nl en vraag ons om uw bouwdepot te stoppen. Het geld dat nog overblijft, gebruiken wij om af te lossen op uw hypotheek. Dit mag u niet gebruiken voor andere uitgaven.

Uw bouwdepot verlengen

Het geld blijft 24 maanden in een bouwdepot staan. Heeft u langer de tijd nodig? Omdat u bijvoorbeeld nog niet klaar bent met de verbouwing en nog kosten verwacht? Stuur dan een e-mail naar info@centraalbeheer.nl en vraag ons uw bouwdepot te verlengen. Wij kunnen uw bouwdepot verlengen met maximaal 6 maanden. Tijdens deze verlenging krijgt u geen rente over het geld in uw bouwdepot.