Annulerings­verzekering

Als u niet op vakantie kunt of eerder terug moet

  • U heeft geen eigen risico
  • Ook verzekerd als een goede vriend ernstig ziek wordt of overlijdt
  • Vergoeding van schade door vertraging van meer dan 8 uur
Binnen 1 minuut berekend
Reisfoto
Kunt u niet op vakantie? Of moet u eerder terug door een ernstige gebeurtenis? Dan krijgt u de reissom helemaal of voor een deel terug. De reissom is het bedrag dat u betaalt voor de reis en het vakantieverblijf. Het maakt niet uit met hoeveel personen u op reis gaat. Heeft u een reis geboekt? U heeft 14 dagen de tijd om uw annuleringsverzekering af te sluiten. Of om het bedrag van uw annuleringsverzekering te verhogen als dat nodig is. Doet u dit later? Dan bent u niet of voor een te laag bedrag verzekerd. Bekijk of de overheid de reis naar een gebied afraadt.

De totale kosten van uw reis terug met Annulerings­garantie

Kiest u voor Annulerings­garantie? Dan krijgt u het geld voor uw reis helemaal terug als u eerder naar huis moet. Het maakt niet uit wanneer u uw reis moet afbreken. Natuurlijk moet de reden waarom u uw reis annuleert verzekerd zijn. De Annuleringsverzekering is alleen geldig als u bij het afsluiten nog niet kan verwachten dat u de reis moet annuleren.

Vergelijk onze Annulerings­verzekeringen

Doorlopende Annuleringsverzekering

  • Het gemak van het hele jaar door verzekerd zijn
  • Gezin direct meeverzekeren
  • Ook theater- en concertkaartjes zijn verzekerd
Doorlopende Annuleringsverzekering

Kortlopende Annuleringsverzekering

  • U kiest zelf het reisbedrag dat u verzekert
  • Schade door vertraging van meer dan 8 uur op de heenreis is verzekerd
  • Na betaling meteen verzekerd
Kortlopende Annuleringsverzekering

Tips en inspiratie uit ons magazine

Goed idee: een Annuleringsverzekering

Na veel twijfelen en vergelijken is het gelukt: u heeft een reis geboekt. De voorpret kan beginnen! Maar wacht eens even. Wat nou als er iets tussen komt? Lees hier waarom een Annuleringsverzekering een goed idee is.

Vakantie jeep

Help! Welke reisverzekering heb ik nodig?

De vakantie voorpret. Wat houd ik er van! Ik bestel vaak een aantal weken voor vertrek een Lonely Planet van mijn vakantiebestemming. En ik check natuurlijk de hotspots! Naast de leuke voorbereidingen zijn er ook wat verplichte zaken te regelen. Zoals het checken of afsluiten van de reisverzekering.

Negatief reisadvies: mag ik mijn trip annuleren?

Daar gaat u dan. Eindelijk op vakantie. Alles ingepakt. En dan: terreurdreiging. En een negatief reisadvies. Wat dan? Mag u met een annuleringsverzekering de reis nog afzeggen?