Werken bij Centraal Beheer

Of stage lopen

Elke dag werken we aan de beste oplossingen voor onze klanten. Alle medewerkers helpen daaraan mee. Van klantvragen beantwoorden tot gegevens analyseren. Van schades oplossen tot nieuwe producten of diensten bedenken. Help jij ons mee?

Van blije collega naar blije klant

Onze klanten staan bij ons centraal. Maar ook jij als onze collega! Want blije collega’s zorgen voor blije klanten. Daarom helpen wij jou om het maximale uit jezelf te halen. Met bijvoorbeeld opleidingen of coaching. En natuurlijk met veel gezelligheid in een fijne werkomgeving.

Hoe is het om bij ons te werken?

Neem snel een kijkje

Wil je weten hoe het is om te werken bij Centraal Beheer? Jennifer en Matthijs nemen je mee op een reis door het bedrijf. Veel plezier!

Werken bij de afdeling Klantcontact?

Wij zijn steeds op zoek naar talent voor onze afdeling Klantcontact. Een interessante plek waar jij voor elke klant het verschil kan maken. Wil je meer weten over dit werk en de arbeidsvoorwaarden? Kijk dan de video! 

Nieuwsgierig geworden naar meer?

Bekijk de onderstaande video’s en hoor de ervaringen van onze collega’s. 

Stefan

Als user experience designer verbetert Stefan de klantervaring in onze app. Hij doet veel klantonderzoek en gebruikt dit om de app voor klanten eenvoudiger en leuker te maken.

Ben en Martine

Ben en Martine zijn tekstschrijvers. Ze leggen uit hoe ze het Centraal Beheer-gevoel in hun teksten brengen. En andere collega’s hierbij helpen.

Lucienne

Lucienne helpt klanten die hun verzekeringen willen opzeggen. Ze vertelt waarom haar werk zo leuk is. En welke speciale prijs haar team kreeg.