Onze financiële diensten

Voor nu en in de toekomst

Centraal Beheer voor u

Wij helpen u om uw financiële doelen te bereiken

Een droomhuis op het oog? Voldoende pensioen opbouwen om ook straks lekker te leven? Centraal Beheer helpt u met het bereiken van uw financiële doelen. Op een manier die bij u past. U kunt het allemaal zelf regelen: bijvoorbeeld uw hypotheek zelf aanvragen of een beleggingsrekening openen. Of regel het samen met uw financieel adviseur.

Scheiden, wat nu?

Zo regelt u uw financiële zaken

Bij een scheiding komen er veel zaken op u af. Wij helpen u op weg met de financiële zaken die u moet regelen. Uiteraard is elke scheiding uniek. Het maakt ook uit of u in loondienst bent of zzp-er, of u een huis gekocht heeft dan wel gehuurd; dit bepaalt uw uitgangspunt. Wij geven u een aantal tips waar u op moet letten bij het regelen van uw scheiding. En we leggen zo duidelijk mogelijk uit aan welke aanpassingen u moet denken in uw verzekeringen of hypotheek..
Meer over scheiden

Maak gebruik van onze gratis diensten

Hypotheek Academie

Lees en leer over allerlei onderwerpen die te maken hebben met een hypotheek. Bijvoorbeeld hypotheekvormen, belastingaangifte en aflossen. Zo gaat u goed voorbereid het gesprek aan over uw hypotheek.

Aankoopservice

U gaat een huis kopen. Dat doet u niet elke dag. Wat komt er allemaal kijken bij de aankoop van een huis? Wanneer regelt u wat? Centraal Beheer helpt u stap voor stap met de Aankoopservice.

En nog meer...

Begin met beleggen

Heeft u geld dat u een tijdje opzij kunt zetten? Dan is beleggen misschien iets voor u. Bij Centraal Beheer kunt u in fondsen beleggen. Met elk gewenst bedrag. En zit u nergens aan vast. 

Thuis Hypotheek

Uw nieuwe hypotheek: een stap dichter bij uw nieuwe huis. Schakelt u bij afsluiten de hulp van een adviseur in? Of regelt u het liever zelf online? Dat kan ook, als u voldoende kennis heeft over hypotheken. Of u nu starter of doorstromer bent.