Onze disclaimer

Zo werkt het bij ons

Ons doel is dat alle informatie klopt, volledig en voor iedereen vindbaar is. Toch kan het voorkomen dat we iets over het hoofd zien. Dan zijn dit de afspraken die dan gelden.

Wij hebben de informatie op deze site met veel zorg samengesteld

Ons doel is dat alle informatie klopt en volledig is. Maar natuurlijk kan er altijd ergens een fout staan. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van die fout. Ook mogen wij de informatie op deze site altijd veranderen. Uw en onze rechten en verplichtingen staan in de productvoorwaarden. Staat hierin wat anders dan op deze site? Dan gelden de productvoorwaarden.

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat onze site goed werkt

Ons doel is dat al onze bezoekers de informatie goed kunnen zien. Doet de site het niet of niet goed? Dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk. Bijvoorbeeld als er een storing is. Of als internet het om een andere reden niet goed doet.

Wat als u ons een e-mail stuurt?

Krijgen wij uw e-mail niet op tijd? Of verwerken wij deze niet op tijd? Dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk. Dit geldt ook voor andere berichten die u ons digitaal stuurt.

De informatie in onze persoonlijke e-mails is vertrouwelijk

U mag de informatie in de e-mail niet openbaar maken, kopiƫren of verspreiden. Dat mag alleen als wij dat goedkeuren. Is een e-mailbericht niet voor u bestemd? Wilt u het dan verwijderen?

Onze e-mails zijn gecontroleerd op virussen

Maar helaas kunnen wij niet garanderen dat elke e-mail virusvrij is.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere sites

Verwijzen wij op onze site of ergens anders naar andere sites? Dan zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

Wij zijn niet verantwoordelijk als u documenten deelt buiten onze beveiligde omgeving

Als u documenten gaat delen buiten de website, de Centraal Beheer App of Mijn Centraal Beheer, verlaat u de beveiligde omgeving. Centraal Beheer is niet aansprakelijk voor schade als documenten door u naar een onbeveiligde omgeving worden gestuurd. En daar vervolgens door derden misbruik van wordt gemaakt. 

Verlies door koersverschillen komt voor uw eigen risico

Wij zijn hiervoor niet aansprakelijk.