Wij zijn Centraal Beheer

Centraal Beheer is opgericht om mensen te helpen. Iedere dag weer. Met een landelijk netwerk van specialisten zorgen we al meer dan 100 jaar voor passende oplossingen. Zodat u gewoon weer verder kunt.

Voor uzelf, uw gezin of uw bedrijf

U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, financiële producten en diensten. Hiermee bieden wij u zekerheid en veel gemak. Op allerlei gebieden. Wij helpen u verder. Of u nu al klant bij ons bent of niet.

Wij helpen u graag

Appen, chatten of mailen. Of gewoon ‘Even Apeldoorn bellen’: u kunt ons altijd bereiken. Op de manier die bij u past. 

Dus: wat is uw wens? Of wat heeft u nodig? Kom maar op.

Sponsoring

Centraal Beheer werkt met marketingcampagnes aan naamsbekendheid, reputatie, imago en merkbelofte. Wij nemen daarom geen sponsorverzoeken in behandeling. Uitzondering hierop is de sponsoring van de Midwinter Marathon in Apeldoorn.

Wij zijn benieuwd naar uw ideeën

Wij vinden het belangrijk om te blijven innoveren . Samen met klanten, startups en andere partners verbeteren wij steeds onze producten en diensten. Zodat wij u nu én in de toekomst zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en samenwerkingen.

Klantpanel

Wij vinden het fijn als klanten meedenken over onze nieuwe diensten en producten. Klanten kunnen zich aanmelden voor het klantpanel en worden dan een paar keer per jaar uitgenodigd voor een online onderzoek.
Lees meer

Klantraad

Onze klanten hebben een belangrijke stem in onze organisatie. Onze klantraad is een groep mensen met wie wij regelmatig in gesprek gaan. Ook is er direct contact tussen de klantenraad en directie. Zo krijgen wij direct feedback op onze bestaande én nieuwe dienstverlening.
Lees meer

Lab55

In Lab55 werken we samen aan de toekomst van verzekeren. Hier staan onze deuren altijd open voor startups, zzp’ers, ondernemers en studenten. Want wat is leuker en effectiever dan kennis delen en samen tot geweldige ideeën te komen?
Lees meer

Ons beleid

Want wij willen het graag goed geregeld hebben. Voor u in de eerste plaats. Maar ook voor onszelf.
Vanaf 1 januari 2013 mogen verzekeraars geen provisie meer betalen aan 'adviseurs voor verzekeringen, hypotheken en spaarproducten (hierna te noemen 'adviseur' of 'adviseurs')'. Daarnaast moeten de advies- en distributiekosten inzichtelijk zijn bij rechtstreekse verkoop aan de klant. Met de maatregelen wordt het voor klanten eenvoudiger om de kosten van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Lees meer.
Hoe beleggen we ons vermogen en dat van onze klanten? Hier leest u wat het beleggingsbeleid inhoudt. De manier waarop we risico's afdekken tot de rol die duurzaamheid speelt. Centraal Beheer maakt onderdeel uit van Achmea B.V. Lees meer.
  • Onze medewerkers krijgen géén extra geld of een andere beloning als zij een bepaald aantal verzekeringen afsluiten of een bepaald doel bereiken.
  • Onze medewerkers krijgen af en toe een aardigheidje bij een actie die Centraal Beheer organiseert.
  • Onze medewerkers doen hun werk voor u en andere klanten. Centraal Beheer verkoopt alleen producten en diensten die onze klanten wensen en nuttig vinden.
Ook op sociale media communiceren wij open, eerlijk en transparant. We hebben een aantal huisregels voor de bezoekers van onze sociale kanalen. Lees meer.
Centraal Beheer voert een actief aangiftebeleid zodat een fraudeur niet nog meer schade aan kan richten. Lees meer.
Het Keurmerk Klantgericht Verzekeren meet de kwaliteit van dienstverlening van een verzekeraar. Lees meer.
Wat is ‘phishing’ eigenlijk? Wat doet Centraal Beheer tegen ‘phishing’? En wat kunt u zelf doen? Lees meer.

BTW-identificatienummer

NL.8033.34.977.B01

Kamer van Koophandel

Centraal Beheer is een handelsnaam van:
  • Achmea Pensioen- en Levensverzekeringen N.V. KvK nr. 08077009
  • Achmea Schadeverzekeringen N.V. KvK nr. 08053410
  • Achmea Bank N.V., KvK nr. 27154399
  • Achmea Investment Management B.V., KvK nr. 18059537
Alle entiteiten zijn geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.

Hier vindt u ons

Centraal Beheer
Laan van Malkenschoten 20
7333 NP Apeldoorn

Plan uw route via Google Maps.