De mening van onze klanten

Iedere reactie is goud waard

Onze klanten delen iedere dag hun ervaring en mening met ons. Op ons verzoek, via een online vragenlijst. Spontaan aan de telefoon. Of in een chat. De reacties zijn heel verschillend. Positief, kritisch, opbouwend en soms heel verrassend. Daar zijn we heel blij mee!

Wij leren graag van u

De afgelopen maanden gaven onze klanten ons veel tips, complimenten of juist kritiek. Iedere reactie is waardevol. Want dankzij deze reacties leren wij iedere dag van onze klanten. En kunnen wij u nóg beter helpen.

Klantbeoordeling deskundigheid en meedenken

Deskundigheid en meedenken

Klanten vinden onze medewerkers vaak betrokken en deskundig. Maar soms weet een medewerker even niet het juiste antwoord.

 Klantbeoordeling snelheid en kwaliteit service

Snelheid en kwaliteit service

De meeste klanten zijn tevreden over onze service. Bijvoorbeeld over een schade­melding. Of over een snel antwoord op een vraag. Sommige klanten vinden dat het beter kan.

Klantbeoordeling duidelijke informatie

Duidelijke informatie

Klanten vinden dat we duidelijk communiceren. In eenvoudige en begrijpelijke taal. En op een vriendelijke manier. Maar natuurlijk gaat dat nog wel eens mis.

Het groene deel van de balk laat zien hoeveel procent van de klanten ons een cijfer 7 of hoger gaf. Het rode deel van de balk is het deel van de klanten dat ons een cijfer 6 of lager gaf.

Wat klanten over ons zeggen

Wilt u met ons meedenken?

Wij zijn benieuwd naar uw ideeën

Wij vinden het belangrijk om te blijven innoveren. Samen met klanten, startups en andere partners verbeteren wij steeds onze producten en diensten. Zodat wij u nu én in de toekomst zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en samenwerkingen.

Klantpanel

Wij vinden het fijn als klanten meedenken over onze nieuwe diensten en producten. Klanten kunnen zich aanmelden voor het klantpanel en worden dan een paar keer per jaar uitgenodigd voor een online onderzoek.

Klantraad

Onze klanten hebben een belangrijke stem in onze organisatie. Onze klantraad is een groep mensen met wie wij regelmatig in gesprek gaan. Ook is er direct contact tussen de klantenraad en directie. Zo krijgen wij direct feedback op onze bestaande én nieuwe dienstverlening.

Lab55

In Lab55 werken we samen aan de toekomst van verzekeren. Hier staan onze deuren altijd open voor startups, zzp’ers, ondernemers en studenten. Want wat is leuker en effectiever dan kennis delen en samen tot geweldige ideeën te komen?

Denk met ons mee

Wij horen graag uw ideeën en ervaringen.