Onze prijzenkast

We zijn er trots op

Onafhankelijke organisaties onderzoeken regelmatig onze producten en dienstverlening. We vertellen u graag welke prijzen wij het afgelopen jaar kregen.

Wij zijn de beste zakelijke schade­verzekeraar 2022

Het Verbond van Verzekeraars meet elk jaar de klantloyaliteit en -tevredenheid van schadeverzekeraars in Nederland. Zo ook die van Centraal Beheer. Centraal Beheer krijgt bij het onderzoek van 2022 de hoogste klantwaardering als zakelijke verzekeraar. En mag zich voor het 5e jaar op rij de ‘Beste Zakelijke Schadeverzekeraar’ noemen. Daar zijn we trots op!

We wonnen de Zilveren Loeki 2022

Onze commercial ‘Container’ won de Zilveren Loeki bij de jaarlijkse verkiezing van de beste tv-reclame. De ‘Even Apeldoorn bellen’ commercials blijven in de smaak vallen bij het publiek. Bij eerdere verkiezingen wonnen ‘Rio’, ‘Leeuw’ en ‘Acupunctuur’ zelfs een Gouden Loeki.

Onze verzekeringen komen goed uit de test

We hebben de beste all risk inboedel­verzekering volgens de Consumentenbond

Onze All Risk Inboedelverzekering kwam in oktober 2023 het beste uit de test van de Consumentenbond. De Consumentenbond vergeleek de polissen van zo’n 30 aanbieders op voorwaarden en premie. En beoordeelde onze Inboedelverzekering als beste verzekering. Net als in 2022.

We kregen 5 sterren van MoneyView

MoneyView vergelijkt de voorwaarden en tarieven van verzekeraars. Dat doen ze onafhankelijk en objectief. Afgelopen jaar vielen meerdere verzekeringen in de prijzen. We kregen hiervoor 5 sterren, de maximale score!

Opstal­verzekering

Bromfiets­verzekering

Onze Bromfietsverzekering kreeg 5 sterren voor de voorwaarden van de WA, WA+ Beperkt Casco (BC) en Allrisk (VC)‑verzekering.

Motor­verzekering

Onze Motorverzekering kregen 5 sterren voor de voorwaarden van de WA+ Beperkt Casco‑verzekering.
Moneyview logo 2024

Overlijdenrisico­verzekering

Onze annuïtair dalende Overlijdenrisicoverzekering kreeg 5 sterren voor de prijs.