Beleggen, maar dan makkelijk

Met de handige Centraal Beheer App

  • Beleggingen kopen of verkopen wanneer u wilt
  • Makkelijk aankopen met iDEAL
  • Uw rendement volgen
Man en vrouw ontstpannen

Handig van Centraal Beheer

Belegt u bij Centraal Beheer? Dan kunt u eigenlijk niet zonder onze app. Die geeft u razend handig en veilig grip op uw Fonds­beleggen en Gemaks­beleggen rekening. Even snel uw saldo bekijken? Tot in detail uw rendement volgen en eenvoudig beleggingen kopen en verkopen? Met de app heeft u beleggen helemaal in de hand.

         

U kunt altijd bij uw geld

Altijd en overal uw beleggingen bekijken

U ziet in 1 oogopslag de totale waarde van uw beleggingen. Waar u ook bent. Tot op de cent. Ook volgt u heel makkelijk de rendement van uw beleggingen. Van dag tot dag en verder terug in de tijd. Ook ziet u in de heldere grafieken wanneer u winst of verlies maakte en hoeveel.

Makkelijk beleggingen kopen

U kiest simpelweg uw fonds en het bedrag dat u wilt inleggen. Betalen kan direct en veilig via iDEAL. Of u betaalt met het saldo van uw Centraal Beheer RentePlús Rekening. Na uw aankoop gaan wij voor u aan de slag. De verwachte aankoopdatum ziet u gelijk op uw scherm. Net als de kosten die u voor aankoop betaalt.

Met hetzelfde gemak verkopen

U wilt beleggingen verkopen. Helemaal, of voor een deel. Ook dat regelt u eenvoudig in de app. Wat de verkoop oplevert weten we nog niet. De verwachte verkoopdatum ziet u wel alvast. Geeft u uw verkoop door voor 14.30 uur? Dan verkopen we de beleggingen tegen de openingskoers van eerstvolgende beursdag. Het geld storten we op uw tegenrekening. Of op uw Centraal Beheer RentePlús Rekening.

Altijd zicht op uw beleggingen

Bekijk de opbouw van uw fonds en de spreiding van uw beleggingen. En volg en vergelijk het rendement over verschillende periodes met slimme koersgrafieken. De handige risicometer laat ook meteen zien hoeveel risico u neemt. Wilt u meer weten over actuele rendementen en ontwikkelingen op de beurs? U leest er alles over in onze fondsupdates.

Uw aankopen spreiden met periodiek beleggen

Bepalen wanneer u beleggingen koopt kan best lastig zijn. Door periodiek een vast bedrag te beleggen, verkleint u de kans op een ongunstig instapmoment. Stel in 3 stappen een automatische overboeking in bij uw bank. En wij regelen de rest! U past het bedrag of het moment van uw periodieke belegging aan wanneer u wilt. Of u stopt uw periodieke overboeking (tijdelijk). U zit nergens aan vast.

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee.
U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt Achmea Investment Management B.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15001209.