Overlijdens­risico­verzekering

Een overlijdens­risico­verzekering (ORV) beschermt uw nabestaanden tegen financiële zorgen

  • Vanaf € 1,30 per maand
  • Makkelijk online afsluiten
  • Korting op de afsluitkosten als u tegelijk uzelf en uw partner verzekert
Gezin op springkussen
8,3*
Dit cijfer geven onze klanten

Waarom een overlijdensrisicoverzekering?

Met een overlijdens­risico­verzekering (ORV) krijgen uw nabestaanden eenmalig een bedrag als u overlijdt. Met dat bedrag kunnen ze tijdelijk het wegvallen van uw inkomen opvangen. En de kosten blijven betalen. Zoals de kinderopvang, de studie van uw kinderen, het aflossen van de hypotheek of het betalen van de huur. U bepaalt zelf welk bedrag u wilt verzekeren. En hoelang de verzekering loopt. Al vanaf een paar euro per maand geeft u uw nabestaanden financiële zekerheid.

Het gemak van onze Overlijdens­risico­verzekering

We helpen u bij het kiezen van de verzekering die bij u past. Afsluiten doet u eenvoudig online of via uw adviseur. Bij Centraal Beheer kiest u bij de start van de verzekering hoe u de premie wilt betalen: met een vaste premie of met een variabele premie. U ziet meteen wat het kost. Wilt u de verzekering aanpassen? Dat is altijd mogelijk zonder kosten. En bij een overlijden maken we de uitkering snel in orde.
Onze Overlijdensrisicoverzekering

Korting op de afsluit­kosten als u tegelijk uzelf en uw partner verzekert

Veel mensen sluiten meteen 2 overlijdens­risico­verzekeringen af: 1 verzekering op het eigen leven. En de 2e verzekering op het leven van iemand anders. Meestal is dit de partner. Als u dit bij uw aanvraag doet, betaalt u 2 keer € 47,50 afsluitkosten. Dat is een korting van € 43,-. Wilt u deze korting? Kies dan bij de premieberekening voor de optie ‘uzelf en iemand anders’.
2 verzekeringen tegelijk afsluiten

We verzekeren ook bij een chronische ziekte of gevaarlijk beroep

We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen een overlijdens­risico­verzekering af kunnen sluiten. Tegen een betaalbare premie. U kunt daarom bijna altijd bij ons terecht. Ook als u een chronische ziekte of een gevaarlijk beroep heeft.
Bekijk de voorwaarden

Dit zeggen onze klanten