Uw Overlijdens­risico­verzekering

Geef uw aanpassingen makkelijk door

Veranderde uw persoonlijke situatie na het afsluiten van uw Overlijdens­risico­verzekering? Bent u bijvoorbeeld verhuisd? Of veranderde uw inkomsten en uitgaven? Dan kan het verstandig zijn om uw verzekering aan te passen.

Soms hebben wij toestemming van de pandhouder nodig

Is uw Overlijdens­risico­verzekering verpand? Als dat zo is, leest op het wijzigingsformulier of u toestemming nodig heeft van de pandhouder. Wij hebben meestal schriftelijke toestemming nodig van de pandhouder als u:

  • het verzekerd bedrag wilt verlagen.
  • de vorm aan wilt passen.
  • de looptijd van de verzekering korter wilt maken.
  • het annuïteiten­percentage verandert.

Overlijdens­risico­verzekering

Het afsluiten van een nieuwe Overlijdens­risico­verzekering is soms voordeliger

De premies voor overlijdens­risico­verzekeringen zijn de laatste jaren sterk gedaald. Dit komt onder meer doordat we steeds langer blijven leven. Het kan dus zijn dat u goedkoper uit bent als u uw Overlijdens­risico­verzekering opnieuw afsluit.
Meer informatie

Uw Overlijdens­risico­verzekering opzeggen

Er zijn verschillende redenen om uw overlijdens­risico­verzekering op te zeggen. U wilt bijvoorbeeld overstappen naar een andere verzekeraar. Of u heeft uw Overlijdens­risico­verzekering niet meer nodig.
Lees meer

Kies de uitkeringsvorm die bij u past

Bij het afsluiten van Overlijdens­risico­verzekering koos u een uitkeringsvorm. Is uw situatie of het doel waarvoor u de verzekering afsloot veranderd? Dan kan het zijn dat een andere uitkeringsvorm beter bij u past.
Bekijk de 3 vormen

Uw persoonlijke gegevens aanpassen

Uw persoonlijke gegevens kunt u bekijken en wijzigen via Mijn Centraal Beheer. Heeft u nog geen toegang tot Mijn Centraal Beheer? Dat is zo geregeld.

Vind een adviseur bij u in de buurt

Vul uw postcode of woonplaats in

Zoek Adviseur