Uw Overlijdenrisicoverzekering

Geef uw aanpassingen makkelijk door

Veranderde uw persoonlijke situatie na het afsluiten van uw Overlijdens­risico­verzekering? Bent u bijvoorbeeld verhuisd? Of veranderde uw inkomsten en uitgaven? Dan kan het verstandig zijn om uw verzekering aan te passen.

Soms hebben wij toestemming van de pandhouder nodig

Is uw Overlijdensrisicoverzekering verpand? Als dat zo is, leest op het wijzigingsformulier of u toestemming nodig heeft van de pandhouder. Wij hebben meestal schriftelijke toestemming nodig van de pandhouder als u:

  • het verzekerd bedrag wilt verlagen.
  • de vorm aan wilt passen.
  • de looptijd van de verzekering korter wilt maken.
  • het annuïteitenpercentage verandert.

Overlijdensrisicoverzekering

Het afsluiten van een nieuwe Overlijdensrisicoverzekering is soms voordeliger

De premies voor overlijdensrisicoverzekeringen zijn de laatste jaren sterk gedaald. Dit komt onder meer doordat we steeds langer blijven leven. Het kan dus zijn dat u goedkoper uit bent als u uw Overlijdensrisicoverzekering opnieuw afsluit.
Bereken uw premie

Uw Overlijdensverzekering opzeggen

Er zijn verschillende redenen om uw overlijdensrisicoverzekering op te zeggen. U wilt bijvoorbeeld overstappen naar een andere verzekeraar. Of u heeft uw Overlijdensrisicoverzekering niet meer nodig.
Lees meer

Kies de uitkeringsvorm die bij u past

Bij het afsluiten van Overlijdensrisicoverzekering koos u een uitkeringsvorm. Is uw situatie of het doel waarvoor u de verzekering afsloot veranderd? Dan kan het zijn dat een andere uitkeringsvorm beter bij u past.
Bekijk de 3 vormen

Uw persoonlijke gegevens aanpassen

Uw persoonlijke gegevens kunt u bekijken en wijzigen via Mijn Centraal Beheer. Heeft u nog geen toegang tot Mijn Centraal Beheer? Dat is zo geregeld.