Beleggen brengt kosten en risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.
Stel aan het picknicken

Beleggingsrekening

Tijdelijk tot € 125,- bonus

  • Geld opnemen en inleggen wanneer u wilt, al vanaf € 1,-
  • U kiest 1 of meerdere fondsen. Onze experts doen de rest.
  • Lage kosten
Met beleggen kunt u (een deel van) uw inleg verliezen

Beleggen met de Beleggings­rekening bij Centraal Beheer

Met onze Beleggings­rekening bent u helemaal vrij in waarvoor, hoeveel, hoelang en in welke van onze fondsen u belegt. Beleg alleen met geld dat u kunt missen. En bedenk voor uzelf een doel. Hoe verder in de toekomst uw doel is, hoe meer tijd uw beleggingen hebben om te groeien.

Beleggen bij Centraal Beheer is mogelijk wanneer u 18 jaar of ouder bent.

Begin met beleggen en ontvang tot € 125,- bonus

Opent u uw 1e Beleggings­rekening? Leg dan binnen 14 dagen minimaal € 500,- in en ontvang een bonus van € 65,-. Start u ook met periodiek beleggen? Dan ontvangt u een extra bonus van € 60,-. U doet al mee met een inleg van € 50,- per maand. Lees alles over de actie en de voorwaarden
Rekening openen

Beleggen brengt kosten en risico’s met zich mee

Beleggen levert op de langere termijn meestal meer op dan sparen. Maar er zijn ook kosten en risico's. Uw geld kan minder waard worden. Er zijn manieren om de risico's van beleggen te verkleinen.

Risico’s van beleggen

De voordelen van de Beleggingsrekening bij Centraal Beheer

Animatie persoon op de bank

Beleg eenvoudig met de app

Uw rendement volgen, kopen en verkopen: het kan allemaal met onze handige app. Ontdek de voordelen.

Animatie persoon op de bank

Altijd een fonds dat bij u past

Bij ons kiest u uit 8 verschillende fondsen met elk een eigen risico. Zo is er altijd een fonds dat bij u past.

Animatie personen aan tafel

Eenvoudig periodiek beleggen

Met periodiek beleggen kunt u bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks beleggen met een (klein) vast bedrag. Dat is zo geregeld.

Meer over beleggen

Doelbeleggen

Beleggen met een bepaald toekomstig doel voor ogen noemen we doelbeleggen. Wat zijn geschikte doelen om voor te beleggen? En hoe bereikt u deze doelen? 

Rendement van beleggen

Benieuwd wat beleggen u kan opleveren? Bereken uw mogelijke rendement met onze rekenhulp.

Beleggen voor beginners

Is beleggen nieuw voor u? Wij leggen de basis van beleggen uit en geven tips. Zo kunt u goed voorbereid beginnen met beleggen. 

Uw Beleggingsrekening openen in 3 stappen

Na uw aanvraag ontvangt u een bevestiging. Uw gegevens zijn dan gecontroleerd en uw Beleggingsrekening is klaar voor gebruik. In het bericht leest u hoe u aan de slag gaat met uw nieuwe Beleggingsrekening.

Rekening openen

Download onze handige app of maak een account aan voor Mijn Centraal Beheer.

Voor u echt aan de slag gaat, willen we zeker weten dat beleggen zonder advies bij u past. Daarom stellen we u eerst vragen over uw kennis en ervaring met beleggen. Beantwoord deze vragen voordat u begint met beleggen. Mist u nog kennis of ervaring om zelfstandig te beleggen? Of beantwoordt u de vragen niet? Dan raden we het u af om te gaan beleggen. Het is dan verstandig eerst meer kennis op te doen. We helpen u graag op weg met tips en informatie.  

In de app of via Mijn Centraal Beheer doet u uw 1e aankoop. Als u een aankoop doet, kiest u in welk(e) fonds(en) u wilt beleggen.

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten. Lees het prospectus en het Essentiële-informatiedocument (Eid) voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd in Den Haag, KvK nr. 27154399. Achmea Bank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000011.