Gratis Kentekencheck

Uitgebreide informatie over uw auto

  • Alles in 1 overzicht
  • Van historie tot marktwaarde
  • Handig als u een auto wilt kopen of verkopen
Auto lekke band

De Kentekencheck helpt u bij de koop en verkoop van uw auto

Het kopen of verkopen van een auto kan best spannend zijn. U vraagt zich af of u een goede aankoop doet. Of dat uw auto wel voor een juiste prijs te koop staat. De Kentekencheck kan u hierbij helpen. Check het kenteken en kom alles te weten over de auto. U ziet bijvoorbeeld de historie van de auto, de meest voorkomende reparaties en informatie over de waarde van de auto. En bent u benieuwd naar het aantal eigenaren van de auto? Of wanneer de volgende APK op de planning staat? Ook deze informatie vindt u in de Kentekencheck. In 1 handig overzicht.

Wilt u ook een overzicht van alle kosten?

Doe dan de Autocheck. Komt er een dure reparatie aan? Wat is de afschrijving per maand? De Autocheck vertelt het u! Handig als u wilt weten welke kosten u binnenkort kunt verwachten.

Naar de Autocheck

Tips en inspiratie uit ons magazine

Distributieriem vervangen

Een kapotte distributieriem van uw auto kan u veel geld kosten. Want vaak is er dan ook schade aan de motor. Op tijd de distributieriem vervangen kan deze tegenvaller voorkomen.

De APK: vergeet deze niet

Krijgt u een brief van de RDW? Grote kans dat het dan tijd is voor de Algemene Periodieke Keuring (APK). Dat is niet vrijblijvend. Zomaar de APK uitstellen is dan ook geen optie.

Voorkom een miskoop

Auto kopen? Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 7 mensen wel eens een auto heeft gekocht die een miskoop bleek. Met deze 6 tips doet u een goede aankoop.