Man stapt in auto

Gratis Autocheck

Verwachte kosten auto

  • De vaste én de variabele kosten
  • Eenvoudig auto’s vergelijken
  • Handig als u een auto wilt kopen of verkopen
Komt er een dure reparatie aan? Wat is de afschrijving per maand? De Autocheck vertelt het u! Handig als u wilt weten welke kosten u binnenkort voor uw auto kunt verwachten. Of als u een andere auto op het oog heeft en de kosten wilt vergelijken. Vul uw kenteken in en bekijk of vergelijk. 

Nog meer auto-informatie?

Doe dan ook de Kentekencheck. Deze check geeft u een uitgebreid overzicht met informatie. Bijvoorbeeld de historie van de auto, de meest voorkomende reparaties en de marktwaarde. En bent u benieuwd naar het aantal eigenaren van de auto? Of wanneer de volgende APK op de planning staat? Ook deze informatie vindt u in de Kentekencheck. 
Naar de Kentekencheck

Tip en inspiratie uit ons magazine

Distributieriem vervangen

Distributieriem vervangen

Een kapotte distributieriem van uw auto kan u veel geld kosten. Want vaak is er dan ook schade aan de motor. Op tijd de distributieriem vervangen kan deze tegenvaller voorkomen.

APK

Zuinig rijden scheelt u behoorlijk wat geld

Met een paar tips en trucs bespaart u in een jaar heel wat. En doordat u minder brandstof verbruikt, veroorzaakt u minder CO2-uitstoot.

Voorkom een miskoop

Voorkom een miskoop

Auto kopen? Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 7 mensen wel eens een auto heeft gekocht die een miskoop bleek. Met deze 6 tips doet u een goede aankoop.