Autoschade niet verzekerd?

Voorkom te hoge reparatiekosten!

U heeft zelf schade veroorzaakt aan uw auto en u bent alleen WA of WA+ Beperkt Casco verzekerd. Of u wilt liever uw no-claimkorting behouden. Dan betaalt u zelf de reparatiekosten. Wij helpen u hoge reparatiekosten te voorkomen.

Uw schade snel gerepareerd door een betrouwbare schadehersteller

Geen tijd of zin om een betrouwbare schadehersteller te zoeken? Of wilt u zeker weten dat u niet te veel betaalt? Wij helpen u! Met onze schadeherstelservice is uw reparatie snel en vakkundig geregeld. U kunt gebruikmaken van ons betrouwbare netwerk van schadeherstellers. Er is er altijd eentje bij u in de buurt. Vergelijk de offertes die u ontvangt. Zo betaalt u nooit te veel

Autoschade laten herstellen. Kies uit ons netwerk van betrouwbare schadeherstellers

U heeft zelf schade veroorzaakt aan uw auto en u bent alleen WA of WA+ Beperkt Casco verzekerd. Of u wilt liever uw no-claimkorting behouden. Dan betaalt u zelf de reparatiekosten. Maar naar welke schadehersteller gaat u? Is dat wel een betrouwbaar adres? Betaalt u niet te veel? Geen tijd of zin om dit uit te zoeken? Wij helpen u! U kunt gebruikmaken van ons betrouwbare netwerk van schadeherstellers. Via onze online schadeherstelservice vindt u er makkelijk eentje bij u in de buurt. Vergelijk de offertes die u ontvangt. Zo betaalt u niet te veel voor het herstel van uw autoschade. U kunt hier zelfs honderden euro’s mee besparen.

In 3 stappen uw auto gerepareerd

Maak foto's

Upload minimaal 3 foto’s van de kras of deuk.

Ontvang offertes en kies hersteller

Binnen 3 werkdagen ontvangt u 1 tot 3 offertes van reparateurs bij u in de buurt.

Opgelost!

Maak een afspraak bij de reparateur van uw keuze. Uw auto snel weer als nieuw!

In 3 stappen gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

  • Makkelijk vergelijken vanuit uw luie stoel.
  • Gratis en vrijblijvend.
  • Offertes van hersteller bij u in de buurt. Ook merkendealers.
  • U kunt kiezen voor haal- en brengservice of vervangend vervoer.