Man en vrouw lezen kaart

Doelbeleggen

Voor welk doel wilt u vermogen opbouwen?

Heeft u een toekomstig doel in gedachten waarvoor u een bedrag nodig heeft? Dan is doelbeleggen een goede keuze. 

Wat is doelbeleggen?

Doelbeleggen is beleggen met een bepaald toekomstig doel voor ogen. Het is dus geen manier om snel geld te verdienen. Maar het kan wel een goede keuze zijn als u naar een bedrag toe wilt werken op de langere termijn.

Uw doel bepalen

Welke doelen zijn geschikt om voor te gaan beleggen? En hoe vergroot u de kans dat uw doel wordt bereikt? Wij helpen u graag op weg.

Man met kind

Beleggen voor uw (klein)kind

Het is fijn uw kinderen een handje op weg te helpen als ze op eigen benen gaan staan. Beleggen kan een goede keuze zijn om vermogen op te bouwen.

Man op zeilboot

Beleggen voor uw pensioen

Wilt u extra pensioen opbouwen? Of eerder stoppen met werken? Dan kan beleggen helpen om een buffer op te bouwen.

Uw doel bereiken

Uw doel bereiken

Wij helpen u graag met tips om uw beleggingsdoel(en) te bereiken.

Een ander doel in gedachten? Geen probleem! Gebruik onze berekentool om te berekenen wat beleggen u mogelijk kan opleveren.

Zo werkt beleggen bij Centraal Beheer

Denk na over het doel waar u naartoe wilt werken en welk bedrag u hiervoor nodig heeft. Met onze handige rekenhulp berekent u meteen uw mogelijke rendement.
Wij hebben 8 verschillende fondsen om uit te kiezen. Zo is er altijd één die bij uw doel past. Meerdere fondsen kiezen mag natuurlijk ook.
Na uw aanvraag ontvangt u binnen 2 werkdagen een e-mail met een bevestiging dat uw rekening actief is.
Download onze handige app of maak een account aan voor Mijn Centraal Beheer. Hier kunt u meteen starten met uw 1e aankoop.

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee.
U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten. Lees het prospectus en het Essentiële-informatiedocument (Eid) voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd in Den Haag, KvK nr. 27154399. Achmea Bank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000011.