Beleggen voor uw (klein)kind

Geef uw kind een vliegende start

Misschien zijn ze nu nog klein. Maar voor u het weet staan ze op eigen benen. En zijn ze klaar om het huis te verlaten. Het is fijn uw (klein)kind dan op weg te kunnen helpen. Bijvoorbeeld door een deel van het studiegeld van uw kind te betalen. Of door uw kleinkind een schenking te doen waarmee de eerste woning een stapje dichter bij komt.  
test

Laat uw beleggingen met uw kind meegroeien

Beleggen kan een goede manier zijn om vermogen op te bouwen voor uw (klein)kind. Hoe vroeger u begint met beleggen, hoe groter de kans op een goed rendement. Het is dus verstandig te beginnen met beleggen als uw kind nog klein is. Zo kunnen uw beleggingen met uw kind meegroeien.

Wij houden de beurs voor u in de gaten

Met kleine kinderen in huis heeft u waarschijnlijk weinig tijd om de beurs op de voet te volgen. Gelukkig hoeft dat ook niet! Terwijl u geniet van uw kostbare tijd, houden wij de beurs voor u in de gaten. Vind u het leuk om uw beleggingen te volgen? Dat kan via onze app.  

Wat is het beste moment om te starten?

Beleggen bij trap

Beleggingsexperts Aart en Jeroen vertellen er meer over

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee.
U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten. Lees het prospectus en het Essentiële-informatiedocument (Eid) voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Centraal Beheer is een handels­naam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. En beschikt over een vergunning als beheerder van beleggings­instellingen van de AFM onder nummer 15001209.