Fondsupdate

Altijd op de hoogte

Elke maand krijgt u van onze fondsbeheerders een korte rondleiding over de financiële markten. Welke ontwikkelingen hebben invloed op het rendement van uw beleggings­fonds? En wat gebeurt er verder op de beurs? U leest het allemaal in de fondsupdates.

Dit viel onze fondsbeheerders op in augustus

Het beeld op de financiële markten was in augustus gemengd. Aandelenmarkten zetten een stap terug. De rentes in de eurozone bewogen per saldo zijwaarts. De Amerikaanse 10-jaarse rente liep daarentegen verder op tot boven de 4%.

Gemengd beeld in augustus

Maak kennis met 2 van onze fondsbeheerders

Aart en Jeroen

Als u wilt, hoeft u bij ons nauwelijks naar uw beleggingen om te kijken. Onze fonds­beheerders regelen het achter de schermen voor u. Maar helemaal onzichtbaar zijn ze niet. Wij stellen er graag 2 aan u voor: Jeroen Roskam en Aart Hatzmann. Ze leggen graag uit wat zij doen en hoe hun werk eruit ziet. Zo houden ze u op de hoogte met de maan­de­lijkse fondsupdate van uw beleggingsfonds. Maar ze schrijven ook regelmatig interessante artikelen voor ons magazine.

Lees de artikelen van Aart en Jeroen

Aart en Jeroen vinden het belangrijk dat u als belegger altijd goed geïnformeerd bent. Daarom schrijven zij regelmatig leuke en interessante artikelen over beleggen. Met boordevol tips en handige informatie. Veel leesplezier!

Een man met koptelefoon op zit op de bank

8 gouden regels voor succesvol beleggen

Vindt u beleggen spannend of ingewikkeld? Dat hoeft niet. Onze fondsbeheerders hebben wel een paar tips voor succesvol beleggen.
Lees het artikel
Aart en Jeroen bij de computer

Koersdalingen zijn heel normaal

Koersen kunnen stijgen, maar ook dalen. Een daling kan even schrikken zijn. Maar vaak trekken de koersen wel weer bij.
Lees het artikel
Iemand wijst een grafiek aan op papier

Hoe kan ik beleggingsfondsen vergelijken?

Beleggers vergelijken graag hoe beleggings­fondsen presteren. Daar wordt veel over gezegd en geschreven. Maar is een goede vergelijking wel te maken? En waarmee vergelijkt u dan?
Lees het artikel

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee.
U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten. Lees het prospectus en het Essentiële-informatiedocument (Eid) voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd in Den Haag, KvK nr. 27154399. Achmea Bank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000011.