Fondsupdate

Altijd op de hoogte

Elke maand krijgt u van onze fondsbeheerders een korte rondleiding over de financiële markten. Welke ontwikkelingen hebben invloed op het rendement van uw beleggingsfonds? En wat gebeurt er verder op de beurs? U leest het allemaal in de fondsupdates.

Dit viel onze fondsbeheerders op in september

De maand september stond in het teken van onrust in China en oplopende rentes. Dit zorgde deze maand voor negatieve rendementen.

Negatieve maand september

Maak kennis met 2 van onze fondsbeheerders

Aart en Jeroen

Als u wilt, hoeft u bij ons nauwelijks naar uw beleggingen om te kijken. Onze fondsbeheerders regelen het achter de schermen voor u. Maar helemaal onzichtbaar zijn ze niet. Wij stellen er graag 2 aan u voor: Jeroen Roskam en Aart Hatzmann. Ze leggen graag uit wat zij doen en hoe hun werk eruit ziet. Zo houden ze u op de hoogte met de maandelijkse fondsupdate van uw beleggingsfonds. Maar ze schrijven ook regelmatig interessante artikelen voor ons magazine.

Lees de artikelen van Aart en Jeroen

Aart en Jeroen vinden het belangrijk dat u als belegger altijd goed geïnformeerd bent. Daarom schrijven zij regelmatig leuke en interessante artikelen over beleggen. Met boordevol tips en handige informatie. Veel leesplezier!

Een man met koptelefoon op zit op de bank

8 gouden regels voor succesvol beleggen

Vindt u beleggen spannend of ingewikkeld? Dat hoeft niet. Onze fondsbeheerders hebben wel een paar tips voor succesvol beleggen.
Lees het artikel
Aart en Jeroen bij de computer

Koersdalingen zijn heel normaal

Koersen kunnen stijgen, maar ook dalen. Een daling kan even schrikken zijn. Maar vaak trekken de koersen wel weer bij.
Lees het artikel
Iemand wijst een grafiek aan op papier

Hoe kan ik beleggingsfondsen vergelijken?

Beleggers vergelijken graag hoe beleggings­fondsen presteren. Daar wordt veel over gezegd en geschreven. Maar is een goede vergelijking wel te maken? En waarmee vergelijkt u dan?
Lees het artikel
Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt Achmea Investment Management B.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15001209.