Man en vrouw met camper

Bedrijfs­obligaties­fonds

U belegt vooral in bedrijfs­obligaties

Het Bedrijfs­obligaties­fonds belegt vooral in euro gedenomineerde bedrijfs­obligaties met een in verhouding goede kredietwaardigheid. Daarnaast is er een beperkte mogelijkheid om in staats­obligaties met een in verhouding goede kredietwaardigheid te beleggen. Dit fonds is het meest gevoelig voor de ontwikkeling van de Europese economieën. Hierdoor loopt u een gemiddeld risico. En is het Bedrijfs­obligaties­fonds vooral geschikt voor 2 tot 5 jaar beleggen.

Fondsupdates

Elke maand krijgt u van onze fondsbeheerders een korte rondleiding over de financiële markten. Bekijk de laatste fondsupdate van het Bedrijfsobligatiesfonds.

Fondsopbouw bedrijfsobligaties

Het risico

De ene belegging heeft meer risico dan de andere. En van tevoren weet u nooit precies wat er met uw beleggingen gebeurt. U kiest daarom zelf in welke fondsen u belegt. Met de risico-indicator ziet u snel het risico van een fonds. En kunt u de risico’s van verschillende fondsen met elkaar vergelijken. Het risico van het Bedrijfs­obligaties­fonds is 2. In het Essentiële-informatiedocument (Eid) en het (aanvullend) prospectus leest u meer over de risico’s van onze fondsen.

Meer over de risico’s

Kosten

  • Lopende kosten: 0,38% per jaar, verwerkt in de koers
  • Aankoopkosten: 0,30% per keer
  • Geen verkoop- en/of switchkosten 

Meer over de kosten

Het rendement

Met beleggen kunt u geld laten groeien. Het rendement is voor elk fonds en op elk moment anders.

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee.
U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten. Lees het prospectus en het Essentiële-informatiedocument (Eid) voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd in Den Haag, KvK nr. 27154399. Achmea Bank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000011.