Mixfonds Ambitieus

U belegt vooral in aandelen

Bent u bereid om meer risico te lopen? En belegt u voor de lange termijn? Met mixfonds Ambitieus belegt u vooral in aandelen. De koersen van aandelen kunnen meer schommelen dan obligaties. Daarom is het beleggingsbeleid van dit fonds gericht op vermogensgroei over een langere periode. Mixfonds Ambitieus is daarmee vooral geschikt voor meer dan 10 jaar beleggen.
Man slaat een bal

Fondsupdates

Elke maand krijgt u van onze fondsbeheerders een korte rondleiding over de financiële markten. Bekijk de laatste fondsupdate van mixfonds Ambitieus.

Fondsopbouw mixfonds ambitieus

Het risico

De ene belegging heeft meer risico dan de andere. En van tevoren weet u nooit precies wat er met uw beleggingen gebeurt. U kiest daarom zelf in welke fondsen u belegt. Met de risicometer ziet u snel het risico van een fonds. En kunt u de risico’s van verschillende fondsen met elkaar vergelijken. Het risico van mixfonds Ambitieus is 5.

Meer over de risico’s

Kosten

  • Lopende kosten: 0,60% per jaar, verwerkt in de koers
  • Aankoopkosten: 0,30% per keer
  • Geen verkoop- en/of switchkosten 

Meer over de kosten

Het rendement

Met beleggen kunt u geld laten groeien. Het rendement is voor elk fonds en op elk moment anders. In deze grafiek ziet u het rendement van mixfonds Ambitieus.

Zo start u met beleggen

Na uw aanvraag ontvangt u binnen 2 werkdagen een e-mail met een bevestiging dat uw rekening actief is.
Download onze handige app of maak een account aan voor Mijn Centraal Beheer.
In de app of via Mijn Centraal Beheer doet u uw aankoop. Als u een aankoop doet, kiest u in welk(e) fonds(en) u wilt beleggen.

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee.
U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt Achmea Investment Management B.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15001209.