Beleggen brengt kosten en risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.
Man en vrouw met camper

Wereldwijd Aandelen­fonds

U belegt in bedrijven

Het Wereldwijd Aandelenfonds belegt in bedrijven uit vooral Noord-Amerika, de eurozone en het Verre Oosten. Dit fonds is meestal erg gevoelig voor de ontwikkelingen op de internationale markten. Met dit fonds maakt u meer kans op een hoog rendement. Maar u loopt ook meer risico op koersschommelingen. Het Wereldwijd Aandelenfonds is daarom vooral geschikt voor meer dan 15 jaar beleggen. Of als onderdeel van een goed gespreide portefeuille.

Fondsupdates

Elke maand krijgt u van onze fondsbeheerders een korte rondleiding over de financiële markten. Bekijk de laatste fondsupdate van het Wereldwijd Aandelenfonds.

Animatie wereldwijd

Het risico

De ene belegging heeft meer risico dan de andere. En van tevoren weet u nooit precies wat er met uw beleggingen gebeurt. U kiest daarom zelf in welke fondsen u belegt. Met de risico-indicator ziet u snel het risico van een fonds. En kunt u de risico’s van verschillende fondsen met elkaar vergelijken. Het risico van het Wereldwijd Aandelenfonds is 4. In het Essentiële-informatiedocument (Eid) en het (aanvullend) prospectus leest u meer over de risico’s van onze fondsen.

Meer over de risico’s

Kosten

  • Lopende kosten: 0,28% per jaar, verwerkt in de koers
  • Aankoopkosten: 0,30% per keer
  • Geen verkoop- en/of switchkosten 

Meer over de kosten

Het rendement

Met beleggen kunt u geld laten groeien. Het rendement is voor elk fonds en op elk moment anders. 

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten. Lees het prospectus en het Essentiële-informatiedocument (Eid) voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd in Den Haag, KvK nr. 27154399. Achmea Bank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000011.