Wereldwijd Aandelen­fonds

U belegt in bedrijven

Het Wereldwijd Aandelenfonds belegt in bedrijven uit vooral Noord-Amerika, de eurozone en het Verre Oosten. Dit fonds is meestal erg gevoelig voor de ontwikkelingen op de internationale markten. Met dit fonds maakt u meer kans op een hoog rendement. Maar u loopt ook meer risico op koersschommelingen. Het Wereldwijd Aandelenfonds is daarom vooral geschikt voor meer dan 15 jaar beleggen. Of als onderdeel van een goed gespreide portefeuille.
Man slaat een bal

Fondsupdates

Elke maand krijgt u van onze fondsbeheerders een korte rondleiding over de financiële markten. Bekijk de laatste fondsupdate van het Wereldwijd Aandelenfonds.

Animatie wereldwijd

Het risico

De ene belegging heeft meer risico dan de andere. En van tevoren weet u nooit precies wat er met uw beleggingen gebeurt. U kiest daarom zelf in welke fondsen u belegt. Met de risicometer ziet u snel het risico van een fonds. En kunt u de risico’s van verschillende fondsen met elkaar vergelijken. Het risico van het Wereldwijd Aandelenfonds is 6. In de essentiële beleggersinformatie en het (aanvullend) prospectus leest u meer over de risico’s van onze fondsen.

Meer over de risico’s

Kosten

  • Lopende kosten: 0,28% per jaar, verwerkt in de koers
  • Aankoopkosten: 0,30% per keer
  • Geen verkoop- en/of switchkosten 

Meer over de kosten

Het rendement

Met beleggen kunt u geld laten groeien. Het rendement is voor elk fonds en op elk moment anders. In deze grafiek ziet u het rendement van het Wereldwijd Aandelenfonds.

Zo start u met beleggen

Na uw aanvraag ontvangt u binnen 2 werkdagen een e-mail met een bevestiging dat uw rekening actief is.
Download onze handige app of maak een account aan voor Mijn Centraal Beheer.
In de app of via Mijn Centraal Beheer doet u uw aankoop. Als u een aankoop doet, kiest u in welk(e) fonds(en) u wilt beleggen.

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee.
U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten. Lees het prospectus en de essentiële beleggers­informatie voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Centraal Beheer is een handels­naam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. En beschikt over een vergunning als beheerder van beleggings­instellingen van de AFM onder nummer 15001209.