Hoe begint u met beleggen?

Wij helpen u met uw keuze

U wilt beleggen. Maar hoe pakt u dat aan? En welk product past bij u? Als u een aantal zaken op een rij zet, wordt de keuze een stuk makkelijker.
test

Bepaal uw beleggingsdoel

U kunt om verschillende redenen beleggen. Om uw pensioen aan te vullen of om over een aantal jaren een grote aankoop te doen bijvoorbeeld. Uw beleggingsdoel kan belangrijk zijn voor uw beleggingskeuzes. Hoe langer u belegt, hoe beter u risico’s kunt spreiden. Houd er daarom rekening mee dat beleggen voor de lange termijn is.

Ontvang € 75,- bonus
Als u nu start met beleggen, ontvangt u € 75,- bonus bij een minimale inleg van € 1000,-. Lees de voorwaarden.

Kies tussen Gemaksbeleggen of Fondsbeleggen

Of u nu kiest voor Fondsbeleggen of Gemaksbeleggen, onze experts houden de beurs voor u bij en beheren de beleggingsfondsen.

Gemaksbeleggen

Onze fondsbeheerders beleggen uw geld in mixfondsen. Zo hoeft u zelf niet dagelijks de beurs bij te houden. U belegt in 1 mixfonds van uw eigen keuze.
Meer over Gemaksbeleggen

Fondsbeleggen

U heeft meer regie. U kunt kiezen uit 7 fondsen. Verdeel uw inleg over 1 of juist meerdere fondsen.
Meer over Fondsbeleggen

Meer over de risico's van beleggen

Soorten risico's

Er komen risico’s bij beleggen kijken. Uw geld kan minder waard worden. Gelukkig kunt u ook van alles doen om uw risico’s te beperken.

Slimmer beleggen

Als u belegt, loopt u risico. Hoeveel risico u loopt, bepaalt u grotendeels zelf. Allereerst met de keuze van het mixfonds waarin u belegt.

Periodiek beleggen

Houdt u elke maand geld over dat u langere tijd opzij kunt zetten? Dan is periodiek beleggen het overwegen waard. Het bedrag van uw periodieke inleg bepaalt u helemaal zelf.

Bepaal uw beleggingsdoel. Maak een keuze tussen Gemaksbeleggen en Fondsbeleggen. En kies een fonds met een risico- en rendementsverwachting dat bij u past. Onze experts regelen de rest! Wij maken beleggen makkelijk.
Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt Achmea Investment Management B.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten (AFM) en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15001209.