Actuele rentes

Hypotheken

De onderstaande hypotheekrentes zijn voor de Thuis Hypotheek. Kies hieronder de risicoklasse die past bij uw situatie. Een risicoklasse zegt iets over de verhouding tussen de hoogte van uw hypotheek en de waarde van uw woning. Hoe hoger uw risicoklasse, hoe meer rente u betaalt.

Rente annuïteiten­hypotheek of lineaire hypotheek

Periode

Rente aflossingsvrij en Kapitaal­rekening Eigen Woning Hypotheek

Periode
Wilt u weten waarom er verschillen zijn in de rentes die Centraal Beheer aanbiedt? Bel dan 055-579 8100. Meer weten over hoe uw rente tot stand komt? (pdf)

Basis of Plus Hypotheek

Heeft u uw hypotheek bij Centraal Beheer afgesloten bij een hypotheekadviseur van Centraal Beheer zelf? Dan heeft u een Basis of Plus Hypotheek. Download dan de rente voor Basis Hypotheek of de Plus Hypotheek (pdf). Heeft u een hypotheek met collectiviteitskorting? Download dan de rentes met collectiviteitskorting voor de Basis Hypotheek of die voor de Plus Hypotheek.

Historische renteoverzichten

De rente van al onze hypotheekproducten veranderen regelmatig. Hier vindt u een renteoverzicht van al onze hypotheekproducten door de jaren heen. U treft hier ook rentes van hypotheken die wij niet meer aanbieden.

Ja, ik ontvang graag de 7 tips

Vul uw e-mailadres in en ontvang de 7 tips voor het afsluiten van uw hypotheek. En een handige checklist voor uw adviesgesprek.


De plek om te leren over hypotheken

"Goed voorbereid het gesprek aangaan over uw hypotheek? Leer in 1,5 uur wat er komt kijken bij het sluiten van een hypotheek."
Start de Hypotheek Academie