Onze handige app

Altijd en overal uw gegevens bij de hand

  • Gemakkelijk schade melden en volgen
  • Beleggingsfondsen aankopen en verkopen
  • Spaarsaldo checken en geld overboeken

Aan de slag met de app

Download de app en kies een persoonlijke code, vingerafdruk of gezichtsherkenning om mee in te loggen. U heeft direct toegang tot uw gegevens en producten.
Download onze app via de App Store          Download onze app via Google Play

Zo makkelijk werkt onze app

Dit kunt u met onze app

Een verzekering nodig? Die sluit u makkelijk af met onze app. Ook kunt u daar makkelijk uw verzekering bekijken, aanpassen of opzeggen.
Bekijk uw saldo wanneer u maar wilt. Boek geld over. Krijg grip op uw beleggingen. Check de waarde en het rendement. En koop of verkoop eenvoudig beleggingsfondsen.

Nieuw vanaf 1 februari 2024: Geef uw RentePlús Rekening een zelfbedachte naam! Ga naar Sparen. Druk op uw RentePlús Rekening. En kies bij Zelf regelen voor Rekeningnaam wijzigen. 
Let op: U ziet de zelfbedachte naam alleen in de app. Niet in Mijn Centraal Beheer. Verwijdert u de app en download u deze opnieuw? Dan verdwijnt de zelfbedachte naam ook.

Met de app heeft u uw hypotheek altijd bij de hand. Zie onder andere in een oogopslag hoeveel u nog terug moet betalen, wanneer uw rentevast-periode afloopt en wat u maandelijks betaalt. Extra aflossen? Ook dat regelt u in een paar stappen met de app.
Op zoek naar een nieuwe woning? Dan komt er heel wat op u af. Met de checklist ‘Een huis kopen’ weet u wat u nog te doen staat. En houdt u de voortgang bij. 
Heeft u Extra Pensioen Opbouw? Dan bekijkt u eenvoudig uw saldo, deposito’s, beleggingen en stortingen. Heeft u Extra Pensioen Inkomen?  Dan ziet u hoeveel saldo er nog op uw rekening staat.
Via onze app meldt u gemakkelijk schade, of u nu thuis bent of onderweg. Geef door wanneer, waar en hoe de schade is ontstaan. En voeg meteen foto’s toe. Bij blik- of ruitschade kunt u direct een afspraak maken met een schadeherstelbedrijf bij u in de buurt. U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons. En u volgt uw schademelding via de app. Zo bent u altijd op de hoogte. 
Via onze app schakelt u snel onze pechhulpservice in. Als u dat wilt, worden uw locatie en persoonsgegevens aan ons doorgegeven. Wij kunnen u dan gemakkelijk vinden. En we zorgen ervoor dat u weer verder kunt. 
Neem via chat contact op met een van onze medewerkers. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur. En op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur. Wij helpen u graag.