Mijn Centraal Beheer

Uw gegevens en producten online bekijken en aanpassen

In Mijn Centraal Beheer vindt u informatie over uw producten bij Centraal Beheer. En kunt u veel online regelen. Of u nu een particuliere klant bent. Of een zakelijke klant. Heeft u nog geen account? Regel het dan nu. Wel net zo makkelijk.

Handig om te weten

U wilt weten wat u van ons mag verwachten. En wat wij van u mogen verwachten. Alles voor een veilig gebruik van Mijn Centraal Beheer. Lees daarom ook even de gebruiksvoorwaarden.
Wij gaan zorgvuldig met uw privacy en gegevens om. De gegevens in Mijn Centraal Beheer zijn gekoppeld aan uw klantnummer. Volgens de wet moeten we persoonlijke gegevens beschermen. Daarom ziet u alleen uw eigen gegevens in Mijn Centraal Beheer. En geen gegevens van klanten met een ander klantnummer. Bijvoorbeeld uw partner of kinderen. Hebben u en uw partners samen een rekening, verzekering of een hypotheek? Dan ziet u die gegevens wel. Bent u een zakelijke klant? Dan kunnen verschillende personen in uw bedrijf de gegevens bekijken.
Uw gegevens staan veilig in Mijn Centraal Beheer. Mijn Centraal Beheer is een beveiligde verbinding die begint met https:// . Gaat u inloggen? Let er dan op dat de adresregel in uw browser hiermee begint. U weet dan dat de site beveiligd is. Dit kunt u ook zien aan het slotje in uw browser.
Uw inloggegevens en wachtwoorden zijn uw voordeur tot zeer persoonlijke gegevens. Zoals uw bankrekening of uw verzekeringen. Bescherm ze dus goed. Bekijk onze tips.