Motorverzekering

Verzekerd van een goede rit

  • Accessoires standaard meeverzekerd (bij WA+ en All Risk)
  • Tot 3 jaar na aankoop de aanschafwaarde terug bij total loss en diefstal (bij WA+ en All Risk)
  • Uitstekende service en schadeafhandeling
Binnen 1 minuut berekend
test

Stel eenvoudig uw motorverzekering samen 

Bij ons kunt u kiezen uit 3 Motorverzekeringen: WA, WA+ of All Risk. En u kunt uw motorverzekering eenvoudig uitbreiden met extra aanvullende dekkingen. Zo stelt u eenvoudig uw eigen motorverzekering samen die past bij uw situatie. En gebeurt er iets onderweg? Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. In heel Europa.

Kies de motorverzekering die bij u past

WA

Onze meest eenvoudige Motorverzekering

WA+

Verzeker ook schade aan uw eigen motor

All Risk

Onze meest uitgebreide Motorverzekering

Schade aan anderen
Diefstal en inbraak
Brand storm en natuur
Aanrijding en vandalisme
Meer over WA
In de voorwaarden (pdf) leest u precies wat u wel en niet verzekert met onze Motorverzekering. Met het informatiedocument kunt u onze Motorverzekering makkelijk vergelijken.

Dit kunt u ook verzekeren

U kunt uw Motorverzekering zelf uitbreiden met 1 of meer van deze verzekeringen. 

U houdt uw no-claimkorting als u 1 schade per jaar meldt. Wij betalen dan uw schade. Uw no-claimkorting en uw premie veranderen niet. Uw aantal schadevrije jaren verandert wel.
Over No-claimbeschermer
Pechhulp Nederland verzekert u van hulp bij pech met uw motor. Dag en nacht. Ook als u pech krijgt in uw eigen woonplaats. Wij regelen snel hulp. En we betalen die hulp.
Over Pechhulp Nederland
Hulpverlening buitenland verzekert u van hulp bij pech met uw motor in Europa. Dag en nacht. Wij regelen snel hulp. En we betalen voor die hulp. Lukt het ons niet om ervoor te zorgen dat u binnen 2 werkdagen weer veilig kunt rijden? Dan kijken wij samen met u naar een goede oplossing. Wij huren bijvoorbeeld een andere motor voor u. Of we regelen dat u een nacht in een hotel kunt slapen.
Over Hulpverlening buitenland
Een ongeluk, u moet er niet aan denken. En al helemaal niet als daarbij gewonden vallen. U en uw meerijders zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Een geruststellende gedachte. 
Over Ongevallenverzekering
Heeft u een ongeluk gehad? En wilt u dat de persoon die aansprakelijk is de schade betaalt? Dan is het prettig als u hierover juridisch advies kunt vragen aan een specialist. Dit noemen we rechtsbijstand.
Over Rechtsbijstand

In de voorwaarden leest u precies wat u verzekert met onze Motor­verzekering.

Polisvoorwaarden

U vindt de voorwaarden van uw Motor­verzekering ook in Mijn Centraal Beheer.

Informatiedocument

U ziet de belangrijkste kenmerken van onze Motor­verzekering in 1 oogopslag. Elke verzekeraar gebruikt dezelfde kaart met icoontjes en korte tekstjes. U kunt dus makkelijk onze Motor­verzekering vergelijken.

Bekijk informatiedocument
Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.