Uw mening geven

Belangrijk voor ons én voor andere klanten

Wij vinden uw mening heel belangrijk

Wij vragen dagelijks aan klanten wat ze van onze dienstverlening vinden. Dat doen we online, als een klant onze site of app bekijkt. En via e‑mail, nadat een klant contact met ons had. Of na een telefoongesprek of chat. We vragen niet iedereen om een mening. Maar kiezen niet bewust welke klant wel of niet. Het is dus toevallig als wij u online of via e‑mail uw mening vragen.

Zo kunnen wij blijven verbeteren

Alle complimenten, verbetertips en nieuwe ideeën bekijken we elke dag. Hiermee verbeteren we onze dienstverlening. Op de pagina ‘De mening van onze klanten’ leest u wat klanten van ons vinden. En wat we het afgelopen kwartaal verbeterden.

We plaatsen reviews over onze Klushulp op onze site

De Klushulp is een nieuwe dienst. En veel klanten willen graag weten wat de ervaringen zijn van anderen. Daarom plaatsen wij de mening van klanten over onze Klushulp op onze site. Heeft u onze Klushulp geboekt? Dan kunt u uw mening achterlaten op onze website. U krijgt hiervoor een e‑mail. Zodra u de beoordeling invult, zien anderen wat u van onze Klushulp vindt.

Zo gaan wij om met reviews

Alle reviews over onze Klushulp plaatsen we op onze site. Wij laten de reacties van alle klanten zien. Positief én negatief. De nieuwste reviews staan bovenaan. Reviews met niet beschaafde taal, privacygevoelige informatie, discriminerende en beledigende teksten laten wij niet zien. Wij betalen niet voor het geven van reviews.