Denk met ons mee

Uw mening is belangrijk

Wij horen graag wat u van ons vindt. Heeft u een goed idee? Wilt u een compliment delen? Of bent u niet tevreden? Vertel het ons. Want verbeteren doen we namelijk samen met u.

Laat het ons weten

Laat het ons weten

Wilt u een klacht doorgeven? Of laten weten wat beter kan? Geef het aan ons door. We zoeken graag samen met u naar een oplossing.

Tip of compliment?

Heeft u een goed idee? Denkt u dat iets beter of makkelijker kan? Wilt u een compliment met ons delen? Wij horen het graag.

Verbeteren doen we samen met u

Klantonderzoek

Wij vragen onze klanten regelmatig om hun mening, tips en ideeën. Via e-mail, chat of op onze site. Nieuwsgierig wat andere klanten vinden? En wat wij met deze reacties doen?

Klantpanel

Wij vinden het fijn als klanten meedenken over onze nieuwe diensten en producten. Wilt u ook meedoen? Meldt u zich dan aan voor ons klantpanel. U krijgt dan een paar keer per jaar een uitnodiging voor een online onderzoek.

Klantraad

De klantraad is een groep klanten met wie wij elk kwartaal in gesprek gaan. Zo horen wij meteen hun mening over onze bestaande én nieuwe dienstverlening. Ook is er contact tussen de klantraad en onze directie.