'Even Apeldoorn' helpen

Het klantpanel van Centraal Beheer

Heeft u ideeën over hoe Centraal Beheer haar klanten beter kan helpen? Wat vindt u belangrijk? Doe mee met ons ‘Even Apeldoorn Helpen’ klantpanel.

De mening van onze klanten

Het ‘Even Apeldoorn Helpen’ klantpanel is een groep klanten van Centraal Beheer. Zij geven regelmatig hun mening over ons. Denken mee over nieuwe diensten of producten. Of discussiëren over verschillende onderwerpen. Zo zorgen we er samen voor dat onze dienstverlening goed aansluit bij uw wensen!

Ik kom graag 'Even Apeldoorn' helpen

  1. U krijgt maximaal 6 keer per jaar een uitnodiging per e‑mail

  2. U bepaalt zelf elke keer of u met een onderzoek meedoet

  3. U krijgt altijd een samen­vatting met de uitkomsten van het onderzoek

Benieuwd naar de vragen aan ons klantpanel?

Hieronder ziet u een paar voorbeelden van de vragen en onderwerpen die recent aan bod kwamen.
Wat vinden onze panelleden van Mijn Centraal Beheer? Bijna alle deelnemers aan het onderzoek vinden Mijn Centraal Beheer overzichtelijk. Ze vinden dat (bijna) alles wat ze nodig hebben in de online omgeving staat. De panelleden gaven meestal niet spontaan aan dat ze bepaalde informatie missen. Toch vindt 74 tot 96% nieuwe, extra informatie wel (erg) belangrijk. Zoals het laatste bezoek van Mijn Centraal Beheer. Of informatie over betalingen van de klant en Centraal Beheer. En ook informatie over het contact met een medewerker en de afspraken die er zijn gemaakt. We kijken in 2023 welke nieuwe informatie we kunnen laten zien in Mijn Centraal Beheer. En op welke manier.
Panelleden met een Reisverzekering mochten meedoen aan een onderzoek. Het overgrote deel van de leden is erg tevreden over de verzekering. Ze voelen zich goed verzekerd en zijn tevreden over de premie. Er zijn ook tips voor verbetering. Voor een aantal klanten is het niet duidelijk waarvoor ze precies verzekerd zijn. Ze missen een duidelijk en begrijpelijk overzicht. Ook is het niet altijd duidelijk welke voor welke schade of hulp wij betalen. Onze polisvoorwaarden helpen daar niet genoeg bij. Wij gaan kijken hoe we dit kunnen verbeteren.
Het verduurzamen van uw huis is een lastige klus. En veel mensen hebben vragen over hoe ze kunnen verduurzamen. Daarom ontwikkelde Centraal Beheer de dienst Duurzaamheidsadvies. Wij spraken met klanten over deze nieuwe dienst. Klanten staan positief tegenover het aanbieden van (online) duurzaamheidsadvies door Centraal Beheer. We kregen ook tips. Het was namelijk niet meteen duidelijk wat het duurzaamheidsadvies betekende. Ook was het onduidelijk of het ging over duurzaamheidsoplossingen of over de financiering ervan, zoals een subsidie of lening. Met deze tips gaan wij Duurzaamheidsadvies verbeteren.
Via de Rijksoverheid kunt u subsidie krijgen voor het verduurzamen van uw huis. Deze subsidie heet ISDE. Panelleden hielpen ons bij de ontwikkeling van een nieuwe dienst: de ISDE-Subsidiecheck. Een check waarbij klanten hun subsidie kunnen berekenen en aanvragen. Samen met een aantal panelleden bekeken we de Subsidiecheck op onze website. Panelleden vonden de ISDE-subsidiecheck heel waardevol. Maar ze hadden ook tips voor ons. Zoals een overzicht voor welke verduurzamende maatregelen er wel en geen subsidie is. Met de inzichten uit het onderzoek kunnen wij onze Subsidiecheck verder verbeteren.

Korte terugblik op 2022

We deden in 2022 veel mooie onderzoeken binnen ons klantpanel. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de resultaten. En wat Centraal Beheer daarmee doet.

Onze leden doen graag mee aan het panel. Zij waardeerden het panel in januari 2022 met een mooie 7,9. Op naar een mooie 8!
Ik doe ook mee

Al lid? Log dan in op uw persoonlijke pagina!

Bent u al lid van ons klantpanel? Dan heeft u toegang tot een speciale ledenpagina. Hier bekijkt u de resultaten van alle onderzoeken. En kunt u met andere leden discussiëren over verschillende onderwerpen.
Inloggen klantpanel