Opkomende Markten Aandelenfonds

U belegt vooral in aandelen

Het Opkomende Markten Aandelenfonds belegt in bedrijven uit opkomende landen. De economie van dit soort landen groeit vaak sneller dan van Westerse landen. Het gaat vooral om landen in Zuid-Amerika, Azië en Oost-Europa. De koersen van aandelen kunnen meer schommelen dan obligaties. Daarom is het beleggingsbeleid van dit fonds gericht op vermogensgroei over een langere periode. Het Opkomende Markten Aandelenfonds is daarmee vooral geschikt voor meer dan 15 jaar beleggen. Of als onderdeel van een goed gespreide portefeuille.

Fondsupdates

Elke maand krijgt u van onze fondsbeheerders een korte rondleiding over de financiële markten. Bekijk de laatste fondsupdate van het Opkomende Markten Aandelenfonds.

Fondsopbouw aandelen opkomende markten

Het risico

De ene belegging heeft meer risico dan de andere. En van tevoren weet u nooit precies wat er met uw beleggingen gebeurt. U kiest daarom zelf in welke fondsen u belegt. Met de risicometer ziet u snel het risico van een fonds. En kunt u de risico’s van verschillende fondsen met elkaar vergelijken. Het risico van het Opkomende Markten Aandelenfonds is 4. In het Essentiële-informatiedocument (Eid) en het (aanvullend) prospectus leest u meer over de risico’s van onze fondsen

Meer over de risico’s

Kosten

  • Lopende kosten: 0,39% per jaar, verwerkt in de koers
  • Aankoopkosten: 0,30% per keer
  • Geen verkoop- en/of switchkosten 

Meer over de kosten

Het rendement

Met beleggen kunt u geld laten groeien. Het rendement is voor elk fonds en op elk moment anders. Het Opkomende markten Aandelenfonds is een nieuw fonds. Er is op dit moment nog geen koershistorie en rendement beschikbaar.

Zo start u met beleggen

Na uw aanvraag ontvangt u binnen 2 werkdagen een e-mail met de bevestiging dat u kunt starten met beleggen. 
Download onze handige app of maak een account aan voor Mijn Centraal Beheer.
In de app of via Mijn Centraal Beheer doet u uw aankoop. Als u een aankoop doet, kiest u in welk(e) fonds(en) u wilt beleggen.

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee.
U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten. Lees het prospectus en het Essentiële-informatiedocument (Eid) voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd in Den Haag, KvK nr. 27154399. Achmea Bank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000011.