Beleggen brengt kosten en risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.
Man en vrouw met camper

Mixfonds Zeer Ambitieus

U belegt vooral in aandelen

Bent u bereid om meer risico te lopen? En belegt u voor de lange termijn? Met mixfonds Zeer Ambitieus belegt u vooral in aandelen. De koersen van aandelen kunnen meer schommelen dan obligaties. Daarom is het beleggingsbeleid van dit fonds gericht op vermogensgroei over een langere periode. Mixfonds Zeer Ambitieus is daarmee vooral geschikt voor meer dan 15 jaar beleggen.

Fondsupdates

Elke maand krijgt u van onze fondsbeheerders een korte rondleiding over de financiële markten. Bekijk de laatste fondsupdate van mixfonds Zeer Ambitieus.

Fondsopbouw mixfonds zeer ambitieus

Het risico

De ene belegging heeft meer risico dan de andere. En van tevoren weet u nooit precies wat er met uw beleggingen gebeurt. U kiest daarom zelf in welke fondsen u belegt. Met de risico-indicator ziet u snel het risico van een fonds. En kunt u de risico’s van verschillende fondsen met elkaar vergelijken. Het risico van mixfonds Zeer Ambitieus is 3. In het Essentiële-informatiedocument (Eid) en het (aanvullend) prospectus leest u meer over de risico’s van onze fondsen.

Meer over de risico’s

Kosten

  • Lopende kosten: 0,60% per jaar, verwerkt in de koers
  • Aankoopkosten: 0,30% per keer
  • Geen verkoop- en/of switchkosten 

Meer over de kosten

Het rendement

Met beleggen kunt u geld laten groeien. Het rendement is voor elk fonds en op elk moment anders. 

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten. Lees het prospectus en het Essentiële-informatiedocument (Eid) voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd in Den Haag, KvK nr. 27154399. Achmea Bank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000011.