Beleggen brengt kosten en risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Onze beleggingsexperts

Dit mag u van ons verwachten

Onze beleggings­experts maken het u graag makkelijk. Als u wilt, hoeft u nauwelijks naar uw beleggingen om te kijken. Wilt u toch de koersen volgen? Of iets meer weten over beleggen? Dan helpen ze u daar ook mee. Ook inspireren ze u graag met handige tips over beleggen.

Wie zijn onze beleggingsexperts?

Beleggingsexperts van Achmea Investment Management regelen het achter de schermen voor u. Maar helemaal onzichtbaar zijn ze niet. Maak kennis met 2 van onze experts: Jeroen Roskam en Aart Hatzmann. 

Jeroen

Jeroen Roskam

'Mijn interesse in de financiële wereld ontstond al op jonge leeftijd. Vooral beleggen trok me aan. Ik vond het fascinerend dat de aandelenkoersen eind jaren '90 zo spectaculair stegen. Ik heb een opleiding tot financieel analist gevolgd. En heb gewerkt als beleggingsadviseur en vermogensbeheerder bij de Rabobank en J.P. Morgan Asset Management.'

Aart

Aart Hatzmann

'Ik woon in Amsterdam en ben geboren in het mooie Drenthe. Ook ik had vanaf jonge leeftijd interesse in financiën en beleggen. De keuze voor mijn studie economie en finance was dan ook logisch. Inmiddels werk ik alweer een hele tijd voor Achmea Investment Management.'

Helemaal op de hoogte met de fondsupdate

Aart en Jeroen maken elke maand een rondje langs de financiële markten. En praten u bij over ontwikkelingen die invloed hadden op uw beleggingsfonds(en).
Bekijk de laatste fondsupdates

Altijd en overal 'app' to date

Onze fondsbeheerders beheren uw beleggingen. En spelen in op ontwikkelingen. Dat hoeft u dus niet te doen. Handig toch? Bent u toch benieuwd naar uw rendement? Wilt u de koersen volgen? Of aankopen of verkopen? Met de app van Centraal Beheer regelt u het in een handomdraai. Aart en Jeroen leggen uit hoe het werkt.

Hoe maakt u beleggen tot een succes?

Beleggen bij trap

Aart en Jeroen geven u een paar gouden tips.

Zo start u met beleggen

Na uw aanvraag ontvangt u een e-mail met een bevestiging dat u kunt starten met beleggen. 
Download onze handige app of maak een account aan voor Mijn Centraal Beheer.
In de app of via Mijn Centraal Beheer doet u uw aankoop. Als u een aankoop doet, kiest u in welk(e) fonds(en) u wilt beleggen.

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten. Lees het prospectus en het Essentiële-informatiedocument (Eid) voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd in Den Haag, KvK nr. 27154399. Achmea Bank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000011.