Onze beleggingsexperts

Dit mag u van ons verwachten

Natuurlijk, beleggen is eenvoudig bij Centraal Beheer. Als u wilt, hoeft u er nauwelijks naar om te kijken. Maar we maken het u wel graag makkelijk. Wilt u toch de koersen volgen? Beleggingen beheren via uw telefoon? Iets meer weten over beleggen? Dan helpen we u daar ook mee.

Onze beleggingsexperts leggen het uit

Onze beleggingsexperts regelen het achter de schermen voor u. Maar helemaal onzichtbaar zijn ze niet. Bekijk de filmpjes hieronder. En ontdek in een paar minuten wat er mogelijk is bij Centraal Beheer. En waarom beleggen bij ons interessant is. Maak kennis met Aart en Jeroen.

Wij maken kiezen makkelijk

Kiezen tussen aandelen of obligaties? Bij Centraal Beheer hoeft u dat niet zelf te doen. Dat doen wij!

In 3 stappen beginnen

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bij Centraal Beheer opent u in 3 stappen een beleggingsrekening.

Lange termijn beleggen

Beleggen is iets voor de langere termijn. Dus hoe eerder u begint, hoe beter.

In een paar eenvoudige stappen opent u een beleggings­rekening

Houd uw burgerservice­nummer (BSN), een digitale kopie van uw identiteitsbewijs en het nummer van uw bankrekening bij de hand. U ontvangt een e-mail met een bevestiging van uw aanvraag.
Voordat wij uw rekening actief maken, moeten wij volgens de wet uw gegevens controleren. Dat doen wij met een overboeking van 1 cent die u naar ons overmaakt. Met iDEAL is dit snel en eenvoudig geregeld. Als uw gegevens akkoord zijn, activeren wij na 1 à 2 werkdagen uw beleggings­rekening. Soms hebben wij meer informatie nodig. U krijgt dan van ons een e-mail.
Hierin staat uw beleggings­rekeningnummer. Wij beginnen met beleggen als u geld inlegt.
Bepaal uw beleggingsdoel. Maak een keuze tussen Gemaksbeleggen en Fondsbeleggen. En kies een fonds met een risico- en rendements­verwachting dat bij u past. Onze experts regelen de rest! Wij maken beleggen makkelijk.
Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt Achmea Investment Management B.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15001209.