Aankopen

Makkelijk gemaakt

Beleggen is heel eenvoudig. U kunt op verschillende manieren een aankoop doen. We leggen uit hoe. Lees voordat u een aankoop doet eerst het Essentiële-informatiedocument (Eid) en het prospectus.

1. Eenmalig via Mijn Centraal Beheer of de app

Voor een eenmalige aankoop logt u in bij Mijn Centraal Beheer of de app. Vervolgens gaat u naar uw beleggingsrekening. En kiest u in Mijn Centraal Beheer voor ‘Aankopen’ en in de app voor ‘Nieuwe opdracht’ en ‘Kopen’.

Betaalt u uw aankoop via iDEAL? Kies dan voor de tegenrekening die gekoppeld is aan uw beleggingsrekening. Doet u dat niet? Dan kunnen we uw opdracht helaas niet verwerken. En storten wij het geld terug op uw rekening.

Heeft u een RentePlús Rekening? Dan kunt u uw aankoop betalen met geld van uw RentePlús Rekening. Heeft u meerdere RentePlús Rekeningen? Dan kiest u zelf met welke rekening betaalt.

Na de betaling ziet u uw aankoop bij ‘Opdrachten in behandeling’. Zodra uw opdracht is verwerkt, ziet u deze terug bij ‘Transacties’.

2. Periodiek via een overboeking vanaf uw tegenrekening

U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks een vast bedrag te storten op uw beleggingsrekening. Dat heet periodiek beleggen. U regelt het eenvoudig in 2 stappen.

  1. Stel de Fondsverdeler in via de App of Mijn Centraal Beheer.
  2. U geeft uw bank opdracht voor een periodieke overboeking vanaf uw tegenrekening naar uw beleggingsrekening.
Zo werkt periodiek beleggen
U kiest bij ons zelf in welke fondsen u belegt. In het Eid en in het prospectus leest u alles over het beleid, de kosten, het risico en de kenmerken van uw fonds. Handig om nog eens na te lezen. 

Prospectus en Essentiële-informatiedocument

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee.
U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten. Lees het prospectus en het Essentiële-informatiedocument (Eid) voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd in Den Haag, KvK nr. 27154399. Achmea Bank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000011.