Een andere auto verzekeren

Het gemak van goed verzekerd zijn

Heeft u een andere auto gekocht? Gefeliciteerd. U kunt uw auto verzekeren met de Autoverzekering die u nu heeft. Geef de gegevens van uw nieuwe auto aan ons door. Heeft u een 2e auto gekocht? Dan krijgt u vaak dezelfde korting als bij uw 1e auto.

Uw autoverzekering aanpassen

U hoeft alleen maar de gegevens van uw nieuwe auto door te geven. En profiteert zo van dezelfde korting als bij uw vorige auto. We regelen dit gemakkelijk voor u. Dat kan telefonisch via (055) 579 8000 . U bereikt ons op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur. En op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur. Vervangt u de auto die u nu heeft op dezelfde dag door een andere? Dan zijn beide auto’s op die datum verzekerd en kunt u met een gerust hart uw nieuwe auto ophalen.

Heeft u een andere auto op het oog?

We helpen u graag bij het zoeken naar de juiste auto. De Kentekencheck geeft u een uitgebreid overzicht met informatie. Bijvoorbeeld de historie van de auto, de meest voorkomende reparaties en de marktwaarde. Wilt u alles weten over de kosten? De Autocheck zet ze voor u op een rij. 

Verzeker voordelig uw 2e auto

Heeft u al een Autoverzekering bij ons en wilt u een 2e auto verzekeren? Met uw 2e auto krijgt u dezelfde korting als op uw 1e auto. U profiteert zo van de schadevrije jaren die u opbouwde met uw 1e auto. Het maakt daarbij niet uit of u een andere dekking kiest. Heeft uw 2e auto negatieve schadevrije jaren? Dan geldt dit niet.