Een andere auto verzekeren

Het gemak van goed verzekerd zijn

Heeft u een andere auto gekocht? Gefeliciteerd. U kunt uw auto verzekeren met de Autoverzekering die u nu heeft. Geef de gegevens van uw nieuwe auto aan ons door. Heeft u een 2e auto gekocht? Dan krijgt u vaak dezelfde korting als bij uw 1e auto.

Uw autoverzekering aanpassen

U verzekert uw andere auto gemakkelijk via Mijn Centraal Beheer. En profiteert zo van dezelfde korting als bij uw vorige auto. Vervangt u de auto die u nu heeft op dezelfde dag door een andere? Dan zijn beide auto’s op die datum verzekerd en kunt u met een gerust hart uw nieuwe auto ophalen.

Heeft u een andere auto op het oog?

We helpen u graag bij het zoeken naar de juiste auto. De Kentekencheck geeft u een uitgebreid overzicht met informatie. Bijvoorbeeld de historie van de auto, de meest voorkomende reparaties en de marktwaarde. Wilt u alles weten over de kosten? De Autocheck zet ze voor u op een rij. 

Verzeker voordelig uw 2e auto

Heeft u al een Autoverzekering bij ons en wilt u een 2e auto verzekeren? Met uw 2e auto krijgt u dezelfde korting als op uw 1e auto. U profiteert zo van de schadevrije jaren die u opbouwde met uw 1e auto. Het maakt daarbij niet uit of u een andere dekking kiest. Heeft uw 2e auto negatieve schadevrije jaren? Dan geldt dit niet.