RoadGuard Pechhulp

Voor pech onderweg, zonder abonnement

  • 24/7 staan ruim 1.000 monteurs voor u klaar
  • U betaalt altijd een vaste prijs
  • Pechhulp zonder abonnement of lidmaatschap
Download onze app via de App Store          Download onze app via Google Play

Meld pech nu met onze mobiele RoadGuard-app. Lukt online pech melden niet? Bel ons om pech te melden.

Hiermee helpen wij u

Wat voor soort pech u ook meldt, u betaalt altijd dezelfde prijs

Zo werkt RoadGuard Pechhulp

  1. Meld uw pech 24/7 via web, app of telefoon.
  2. U weet gelijk wat onze hulp kost.
  3. De monteur komt eraan! De monteur kunt u volgen via web en app. U ziet precies wanneer hulp bij u is. Gemiddeld wacht u 60 minuten.
  4. Betaal gemakkelijk met iDEAL. U sluit geen abonnement of lidmaatschap af.

Handig om te weten

Man is pechhulp voor de auto aan het vergelijken op laptop

Pechhulp vergelijken

Er zijn meer mogelijkheden om pechhulp te regelen. Vergelijk en kies wat het beste bij u past.

Vrouw belt sleepdienst bij pech onderweg in Europa

Pechhulp verzekeren

Bent u liever verzekerd voor pechhulp? Verzeker het mee bij uw auto-, motor-, camper- of uw bromfietsverzekering.

Pech overkomt de beste

Wat kunt u doen bij pech?

Tips om goed voorbereid op weg te gaan. Of wat u kunt doen als u met autopech langs de kant van de weg staat.

Veelgestelde vragen top-5

Met RoadGuard Pechhulp betaalt u pas als u pechhulp heeft aangevraagd. Het is geen abonnement, lidmaatschap of pechhulpverzekering. U heeft dus geen maandelijkse vaste kosten. Logisch toch? U ziet vooraf wat de hulp kost. 

U betaalt altijd een vaste prijs van € 199,-. Voor dit bedrag zorgen we ervoor dat u onderweg wordt geholpen of naar een garage wordt gebracht. Zijn er onderdelen nodig, zoals een accu of een lampje? Dan betaalt u die bovenop de kosten voor de pechhulp.

Bent u bestuurder van een voertuig van 1 van onze zakelijke klanten? Dan is het goed om te weten dat onze zakelijke klant de rekening van de pechmelding ontvangt. Meldt uw pech gewoon online, de app herkent uw kenteken.

Nee, dat is niet nodig. RoadGuard Pechhulp is de pechhulpdienst van Centraal Beheer voor als u geen pechhulpverzekering, lidmaatschap of abonnement heeft. En wel pechhulp nodig heeft. We staan altijd voor u klaar.

Dat kan helaas soms gebeuren. Geen zorgen, de monteur biedt u transport aan. Een sleepwagen haalt uw auto op en brengt hem naar een locatie die u zelf kiest. U betaalt in dit geval niet de kosten voor het pechgeval, maar de kosten voor transport.

Transport tot 25 km kost € 199,- en wordt gelijk uitgevoerd. Transport verder dan 25 km? Dan betaalt u € 4,- per km extra. Het is mogelijk dat transport de volgende dag gebeurt. De monteur neemt uw auto wel gelijk mee en brengt de auto de volgende dag naar de juiste bestemming. Bent u in het buitenland? Dan betaalt u € 199,- voor transport. En brengen we uw auto naar een garage zo dicht mogelijk in de buurt.

Jazeker. U kunt voor alle voertuigen met een Nederlands kenteken tot 3.500 kg pech melden. Voor uw auto, scooter, camper, busje, caravan of motor. Voor uw oldtimer staat RoadGuard Pechhulp ook klaar.  

Wilt u pech melden? Dat kan via web, app of telefoon. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Bel of mail ons gerust. U kunt ons mailen via roadguard@centraalbeheer.nl. Of bel ons van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur op (055) 579 8096.