RoadGuard Pechhulp

Voor pech onderweg, zonder abonnement

  • 24/7 staan ruim 1.000 monteurs voor u klaar
  • Pechhulp in Nederland en het buitenland
  • Pechhulp zonder abonnement of lidmaatschap

Lukt online pech melden niet? Bel ons om pech te melden.

Zo werkt RoadGuard Pechhulp

  1. Meld uw pech 24/7 via web, app of telefoon.

  2. U weet gelijk wat onze hulp kost.

  3. De monteur komt eraan! De monteur kunt u volgen via web en app. U ziet precies wanneer hulp bij u is. Gemiddeld wacht u 60 minuten.

  4. Betaal gemakkelijk met iDEAL. U sluit geen abonnement of lidmaatschap af.

Meer over RoadGuard Pechhulp

Man is pechhulp voor de auto aan het vergelijken op laptop

Pechhulp met of zonder abonnement

We vergelijken de 2 soorten pechhulp. En zetten de voordelen voor u op een rij.  

Vrouw belt sleepdienst bij pech onderweg in Europa

RoadGuard Zakelijk 

Ook voor zakelijke klanten staan we klaar met pechhulp zonder abonnement. U betaalt alleen als een auto uit uw wagenpark pechhulp krijgt. 

Pech overkomt de beste

Wat kunt u doen bij pech?

Tips om goed voorbereid op weg te gaan. Of wat u kunt doen als u met autopech langs de kant van de weg staat.

Veelgestelde vragen top-5

Met RoadGuard Pechhulp betaalt u pas als u pechhulp heeft aangevraagd. Het is geen abonnement, lidmaatschap of pechhulpverzekering. U heeft dus geen maandelijkse vaste kosten. Logisch toch? U ziet vooraf wat de hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaalt u die bovenop de kosten voor de pechhulp.

Bekijk de prijzen voor de verschillende pechgevallen. Oja, het gebruik van de RoadGuard app is helemaal gratis.

Bent u bestuurder van een voertuig van 1 van onze zakelijke klanten? Dan is het goed om te weten dat onze zakelijke klant de rekening van de pechmelding ontvangt. Meldt uw pech gewoon online, de app herkent uw kenteken.

Nee, dat is niet nodig. RoadGuard Pechhulp is de pechhulpdienst van Centraal Beheer voor als u geen pechhulpverzekering, lidmaatschap of abonnement heeft. En wel pechhulp nodig heeft. We staan altijd voor u klaar.

Dat kan helaas soms gebeuren. Geen zorgen, de monteur biedt u transport aan. Een sleepwagen haalt uw auto op en brengt hem naar een locatie die u zelf kiest. U betaalt in dit geval niet de kosten voor het pechgeval, maar de kosten voor transport.

Transport tot 25 km kost € 290,- en wordt gelijk uitgevoerd. Transport verder dan 25 km? Dan betaalt u € 4,- per km extra. Het is mogelijk dat transport de volgende dag gebeurt. De monteur neemt uw auto wel gelijk mee en brengt de auto de volgende dag naar de juiste bestemming. Bent u in het buitenland? Dan betaalt u € 290,- voor transport. En brengen we uw auto naar een garage zo dicht mogelijk in de buurt.

Jazeker. U kunt voor alle voertuigen met een Nederlands kenteken tot 3.500 kg pech melden. Voor uw auto, scooter, camper, busje, caravan of motor. Voor uw oldtimer staat RoadGuard Pechhulp ook klaar.  

Wilt u pech melden? Dat kan via web, app of telefoon. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Bel of mail ons gerust. U kunt ons mailen via roadguard@centraalbeheer.nl. Of bel ons van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur op (055) 579 8096.