RoadGuard van Centraal Beheer

Pechhulp zonder abonnement

Heeft u pech onderweg? Dan appt u RoadGuard van Centraal Beheer! Dat is pechhulp zonder lidmaatschap of abonnement. Via de app schakelt u eenvoudig pechhulp in op het moment dat u het nodig heeft. Ons uitgebreide netwerk van ruim 750 monteurs staat dag en nacht voor u klaar. En u betaalt alleen voor de hulp die u krijgt.

  • 30 minuten garantie
  • Handig via de gratis app
  • U hoeft geen klant te zijn van Centraal Beheer
8.8
Gemiddelde klantbeoordeling

RoadGuard heeft de 30 minuten-garantie

Waar u ook staat, we zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij u. Dat vinden we belangrijk. En daar mag u ons aan houden. Duurt het toch langer? Dan krijgt u € 0,50 voor elke extra minuut die u moet wachten. Want pech hebben is al vervelend genoeg.

RoadGuard: zorgeloos op pad

Al ruim 300.000 mensen downloaden de RoadGuard app. Omdat ze niet ieder jaar willen betalen voor pechhulp. Wel zo voordelig. Want ze hebben zelden of nooit pech. En als het tóch gebeurt, dan is er altijd RoadGuard! Kijk voor meer informatie op RoadGuard.nl. Of download direct de gratis app. Dan hoeft ook u nooit meer stil te staan bij pech.

Download RoadGuard via de App Store Download RoadGuard via Google Play

 

Hoe werkt RoadGuard?

In de RoadGuard-app klikt u op de pechsoort die u heeft. U ziet direct wat de kosten zijn. Op de kaart in de app volgt u de monteur op de voet. U betaalt direct nadat u bent geholpen. Dat kan via iDEAL, PayPal of creditcard.

Zo werkt RoadGuard

Pechhulp zonder abonnement