Pechhulp

Of u nu klant bent of niet. Wij helpen u snel op weg

Nu pech melden
  • 24/7 pechhulp
  • Zelfs in uw eigen woonplaats
  • Ook voor uw caravan, camper, scooter en motor of bromfiets

Pechhulp: altijd een oplossing die bij u past

Of u nu klant bent of niet. Wij staan dag en nacht voor u klaar met pechhulp. Wilt u pechhulp meeverzekeren bij uw auto-, motor-, camper- of uw bromfietsverzekering? Of kiest u liever voor RoadGuard Pechhulp? Dat is pechhulp zonder dat u een abonnement, lidmaatschap of verzekering nodig heeft. Kies de pechhulp die het beste bij u past. Wij helpen u snel op weg.  

Pechhulp vergelijken 

Vergelijk en kies de pechhulp die het beste bij u past 

RoadGuard Pechhulp

Pechhulpverzekering

24/7 bereikbaar
Hulp in Nederland en buitenland
Hulp in eigen Woonplaats
Pas betalen bij pech
Per maand of per jaar betalen
Vervangend vervoer

 Pech? Meld uw pech. Dan helpen wij u weer op weg

Ik ben verzekerd voor pechhulp met een Pechhulpverzekering

Bel (055) 579 7955.

U kunt uw pech ook digitaal melden bij de alarmcentrale. De pechhulp ziet dan meteen waar u staat.

Geen verzekering? Geen zorgen! RoadGuard Pechhulp staat voor u klaar 

Meld uw pech snel online.

Lukt online pech melden niet? Bel dan (055) 579 8096

Veelgestelde vragen

We werken samen met het internationaal dekkend netwerk van Eurocross Assistance. Zij werken met een groot aantal bedrijven die uw auto veilig naar een garage brengen. Soms lukt het om de auto direct vakkundig te repareren. Door het grote netwerk is er altijd een monteur bij u in de buurt. Zo is er snel hulp bij u! 

Een pechhulpverzekering in Nederland heeft u al vanaf € 3,75 per maand. En een pechhulpverzekering in het buitenland zelfs vanaf € 2,35 per maand. De premie hangt af van de leeftijd van uw auto. Bij reparatie betaalt u ook de nieuwe onderdelen die nodig zijn. Zoals een accu of een lampje.  

In 1 minuut berekent u gemakkelijk uw premie:

Met RoadGuard Pechhulp betaalt u pas als u pechhulp nodig heeft. Het is geen abonnement, lidmaatschap of verzekering. U heeft dus geen maandelijkse vaste kosten. U ziet vooraf wat de pechhulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaalt u die boven op de kosten voor de pechhulp. 
Bekijk de prijzen voor de meest voorkomende pechgevallen.

Download de RoadGuard app alvast. Dan kunt u hem gelijk gebruiken als het nodig is. Daar betaalt u niets voor. 
  • Pechhulp verzekert u mee met een auto-, motor-, camper- of bromfietsverzekering. U betaalt elke maand of elk jaar een vaste premie voor 24/7 pechhulp. Heeft u pech? Dan heeft u geen plotselinge kosten, want u betaalt maandelijks of jaarlijks voor de pechhulpverzekering. U betaalt dan alleen voor de onderdelen die nodig zijn voor de reparatie. En u krijgt passend vervangend vervoer. Pechhulp kunt u verzekeren voor Nederland, Europa of allebei.  
  • Bij RoadGuard Pechhulp kunt u 24/7 pech melden in binnen- en buitenland. Hiervoor heeft u geen abonnement, lidmaatschap of verzekering nodig. U betaalt pas voor pechhulp als u pech heeft. Dit is een vast bedrag per pechgeval. Maandelijks betalen hoeft dus niet. U zit nergens aan vast, maar hulp is om de hoek als u het nodig heeft.  
Pech is het gevolg van een probleem of storing tijdens het autorijden of als uw auto stilstaat. Heeft u pech? Dan helpen we u weer op weg! Er kan van alles aan de hand zijn. Een lekke band, een lege accu, misschien heeft u per ongeluk verkeerd getankt of heeft u zichzelf buitengesloten.  

Een monteur komt naar u toe om het probleem gelijk voor u op te lossen. Of uw auto wordt naar een garage gesleept waar ze het probleem voor u oplossen. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaalt u hier extra voor.