Vrouw met koffie en smartphone in de keuken

Opzeggen verzekering

Of aanpassen aan uw situatie

  • Check uw verzekeringen
  • Dagelijks aanpassen aan uw situatie
  • Makkelijk en snel online geregeld

Uw verzekering aanpassen

Wilt u uw verzekering aanpassen? Hoe u dat doet verschilt per verzekering. We helpen u graag. Bekijk meer over het aanpassen van uw verzekering.

Direct uw verzekering opzeggen

Uw verzekering zegt u makkelijk online op via Mijn Centraal Beheer of onze app. Zoals uw Auto- of Woonverzekering. Wilt u liever bellen? Dat kan natuurlijk. Bel dan naar: (055) 579 7700.

Overlijden doorgeven

Bij een overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Ook is er veel verdriet. Daarom helpen wij u graag direct en persoonlijk. U kunt een overlijden telefonisch aan ons doorgeven op telefoonnummer (055) 579 5055. Wilt u liever niet bellen? Gebruik dan ons online formulier.

Meer over ons

man vrouw laptop

Hoe wordt uw premie bepaald?

We rekenen premies om schades te kunnen betalen. De hoogte van uw premie bepalen we aan de hand van het risico op schade. Iedere verzekerde betaalt daarmee ook voor de schades van een ander. 

Kleine deukjes dagen

Kleine Deukjes Dagen

Een fantastisch evenement  waarbij we gratis 3 deukjes uitdeuken. Ook voor klanten zonder Autoverzekering. Bent u er de volgende keer ook bij?

teamfoto centraal beheer

Het gemak van Centraal Beheer

Mensen helpen doen we al meer dan 100 jaar. Met verzekeringen, financiële producten en slimme diensten die uw leven makkelijker maken.