Kleine-Deukjes-Dagen

Wij helpen klanten van deukjes af

De Kleine-Deukjes-Dagen

Een ongelukje bij het inladen, een parkeerfoutje. Een klein deukje ontstaat makkelijk. Vaak weet u niet eens hoe of door wie. Heel vervelend. Tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen kunnen klanten gratis tot 3 kleine deukjes laten repareren. Betrouwbare schadeherstellers uit ons netwerk doen deze reparaties. Zo maken klanten op een unieke manier kennis met onze schadeservice.

Goed nieuws!

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni organiseren wij weer de Kleine‑Deukjes‑Dagen. Deze keer in EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen. We gaan bij zo’n 2.000 auto’s kleine deukjes repareren. Veel klanten in de ruime regio van Vijfhuizen krijgen de komende weken een uitnodiging om zich aan te melden voor deze dagen. Hou uw digitale brievenbus dus in de gaten.

Geen uitnodiging?

Helaas kunnen wij niet al onze klanten tegelijk uitnodigen. Misschien zit u er deze keer niet bij. Of bent u geen klant bij ons. Wie weet kunt u dan toch nog komen…

Klant van Centraal Beheer?

Geen uitnodiging gekregen? Meld u aan voor de Kleine-Deukjes-Dagen. Dan kijken wij of u mag komen.
Aanmelden

Geen klant?

En u wilt naar de Kleine-Deukjes-Dagen? Vul uw gegevens in. En maak kans op een toegangsbewijs.
Win een uitdeukkaart

Beleef de Kleine-Deukjes-Dagen

Wat doen wij eigenlijk tijdens deze dagen?

Veelgestelde vragen

Wij organiseren de Kleine-Deukjes-Dagen op speciale plekken in het land. En niet bij een kleine schadehersteller in de buurt. Het is namelijk een groots evenement. Wel zijn deze dagen elke keer op een andere plek.

Tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen willen wij zoveel mogelijk klanten kennis laten maken met onze schadeservice. De restylers hebben niet alle tijd en mogelijkheden die zij op hun eigen werkplaats wel hebben. Tijdens deze dagen gebruiken zij de technieken drukken en lijmen.

We willen teleurstelling voorkomen

Wij kunnen dus veel deukjes repareren. Maar niet alle deukjes. Daarom zijn er spelregels. Krijgt u een uitnodiging? Lees dan de spelregels goed door, voordat u zich aanmeldt. Zo weet u waar u aan toe bent.

Tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen willen wij zoveel mogelijk klanten kennis laten maken met onze schadeservice. Wij houden rekening met een gemiddelde tijd voor een reparatie. Daarom werken wij met tijdsblokken. Zo proberen wij klanten niet onnodig lang te laten wachten.

Wat zeggen onze bezoekers over de Kleine‑Deukjes‑Dagen?

Bezoekers aan de Kleine‑Deukjes‑Dagen krijgen een week later een e-mail van ons. Daarin vragen wij wat zij van de Kleine‑Deukjes‑Dagen vinden. En ook kunnen zij hun persoonlijke ervaring met ons delen. Op 28 en 29 oktober 2022 organiseerden wij in Ahoy Rotterdam in Rotterdam de laatste Kleine‑Deukjes‑Dagen. Maar liefst 1.390 bezoekers gaven hun mening door. Zij waardeerden ons met gemiddeld een 4,8 op een schaal van 5. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Hieronder leest u een paar reacties.