man-en-vrouw-achter-de-laptop

Is oversluiten voordelig?

Overlijdens­risico­verzekering

  • Bijna alle aanvragen worden medisch goedgekeurd.
  • Tussentijds makkelijk aan te passen aan uw situatie.
  • Al vanaf een paar euro per maand.

U kunt goedkoper uit zijn als u uw overlijdens­risico­verzekering nu oversluit.

De premies voor overlijdens­risico­verzekeringen zijn de laatste jaren sterk gedaald
Dit komt onder meer doordat we steeds langer blijven leven. Het kan dus zijn dat u goedkoper uit bent als u uw overlijdens­risico­verzekering nu oversluit. Wilt u berekenen of oversluiten voordeliger is? U kunt via de knop 'Premie berekenen' hieronder eenvoudig een berekening maken en natuurlijk ook afsluiten. Heeft u andere vragen? Belt u ons dan op (055) 579 81 00. U sluit hier eenvoudig een nieuwe Overlijdens­risico­verzekering.

Als u oversluit naar de Centraal Beheer Overlijdens­risico­verzekering betaalt u naast de premie 1 keer afsluitkosten. Dat is € 69,-. Dit zijn kosten voor het verwerken van uw aanvraag. In het Dienstverlenings­document risico’s afdekken vindt u hier meer informatie over. Daar leest u ook dat u deze verzekering alleen kunt afsluiten zonder advies.

LET OP: Bij het aanvragen van een nieuwe Overlijdens­risico­verzekering krijgt u naast mogelijk een lagere premie ook te maken met nieuwe voorwaarden en een nieuwe medische acceptatie. Stel dat u niet door de medische acceptatie komt, dan kunt u gewoon de bestaande polis houden. Zeg daarom uw bestaande verzekering pas op als uw nieuwe aanvraag is geaccepteerd.

Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Lees ook het Informatie­document over het verzekeringsproduct.

Uw premie bekijken

In een paar stappen weet u de hoogte van uw premie.

U maakt deze berekening voor de vaste premie