Premie overlijdens­risico­verzekering berekenen

In een paar stappen geregeld

  • Vanaf € 1,30 per maand
  • Makkelijk online afsluiten
  • Snelle medische acceptatie
U maakt deze berekening voor de vaste premie

Financiële rust voor uw nabestaanden

Met een overlijdens­risico verzekering krijgen uw nabestaanden eenmalig een bedrag als u overlijdt. Hiermee kunnen ze tijdelijk het wegvallen van uw inkomen opvangen. En de kosten blijven betalen. Zoals het aflossen van de hypotheek, het betalen van de huur, de kinder­opvang of de studie van uw kinderen.

U bepaalt zelf welk bedrag u verzekert

Het verzekerd bedrag is het bedrag dat uw nabestaanden krijgen als u tijdens de looptijd van uw verzekering overlijdt. U bepaalt zelf het bedrag dat u wilt verzekeren. En u kiest hoelang de verzekering loopt. Ook kiest u wie de uitkering krijgt. Deze persoon of personen noemen we de begunstigde(n)

Aanpassen van uw verzekering is makkelijk

Soms verandert uw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld omdat u gaat trouwen of uit elkaar gaat. Of omdat uw inkomsten veranderen. Kijk daarom regelmatig of uw verzekering nog bij u past. Het kan dan verstandig zijn om uw overlijdens­risico­verzekering aan te passen.

Een overlijdens­risico­verzekering met vaste of variabele premie

De Overlijdens­risico­verzekering van Centraal Beheer kent 2 premievormen. Bij een vaste premie is uw maandpremie altijd hetzelfde. Bij de variabele premie is de premie elke maand anders. Bij deze vorm betaalt u in het begin een lagere premie dan later in de looptijd. De premievorm die het beste bij u past, hangt af van uw wensen en uw persoonlijke situatie.

Dit zeggen onze klanten