Man en vrouw zittend op het strand
8,5*
Dit cijfer geven onze klanten

Overlijdens­risico­verzekering met variabele premie

Financiële zekerheid voor uw nabestaanden vanaf € 1,30 per maand

  • In het begin een lagere premie
  • Makkelijk online afsluiten
  • Snelle medische acceptatie
U maakt deze berekening voor de variabele premie

Wanneer kiest u een variabele premie?

Bij een overlijdens­risico­verzekering met een variabele premie, betaalt u in het begin een lagere premie dan later in de looptijd. Wilt u liever nu een lagere premie betalen? En weet u dat u de hogere premie in de toekomst kunt betalen? Dan kiest u een overlijdens­risico­verzekering met variabele premie.
Naar verschil vaste en variabele premie

Over onze Overlijdens­risico­verzekering met variabele premie:

In het begin minder premie

Bij een variabele premie, is de premie in het begin lager. De kans op overlijden is in het begin namelijk kleiner dan aan het einde van de looptijd.

Altijd aanpassen zonder kosten

U kunt uw verzekering altijd aanpassen zonder kosten. Dit doet u makkelijk online, via de app of met uw adviseur.

Snelle medische acceptatie

We verzekeren vaak ook bij een chronische ziekte of gevaarlijk beroep. Vul online de gezondheids­verklaring in en u weet meteen of u verzekerd bent.

Wat is verzekerd?

Verzekerd

  • Als de verzekerde overlijdt voor de einddatum. Het verzekerde bedrag bepaalt u zelf. U kiest een verzekerd bedrag tussen € 10.000,- en € 2.000.000,-. U bepaalt ook zelf aan wie wij moeten uitkeren.
  • Ook als u een gevaarlijk beroep heeft of aan een gevaarlijke sport doet.
  • Als de verzekerde kort na de aanvraag overlijdt door een ongeval en de verzekering nog niet is ingegaan. Dat noemen we een voorlopige dekking.

Niet verzekerd

  • Wij keren niet of minder uit als u niet eerlijk bent over uw gezondheid. Of als u rookt en premie betaalt voor een niet-roker.
  • Bij zelfdoding binnen 2 jaar na het afsluiten van de verzekering.
  • Vanaf de einddatum van de verzekering. Wij keren dan niet meer uit.
Lees het informatiedocument om onze Overlijdens­risico­verzekering te vergelijken met andere aanbieders.
Informatiedocument

In een paar stappen verzekerd

We helpen u bij samenstellen van uw verzekering. En geven u informatie over uw opties. U kiest het verzekerd bedrag, de looptijd, de verzekerings­vorm en of u alleen uzelf of ook iemand anders verzekert. U ziet daarna wat uw premie wordt. U kunt de verzekering dan direct aanvragen.
De overlijdensrisicoverzekering keert uit als u overlijdt binnen de looptijd. Daarom willen we meer weten over uw gezondheid. U vult hiervoor online de gezondheids­verklaring in. Binnen 2 werkdagen na het aanvragen van uw verzekering ontvangt de verzekerde hiervoor de inloggegevens via SMS. Verzekert u uzelf en iemand anders? Dan vult u allebei een gezondheids­verklaring in. Na het insturen van de gezondheids­verklaring bent u meteen verzekerd met de voorlopige dekking. U betaalt hiervoor geen premie.
De verzekerde ziet meteen na het invullen van de gezondheids­verklaring of hij of zij verzekerd kan worden. Soms is er meer informatie of een medisch onderzoek nodig. We nemen dan contact met u op. Verzekert u 2 personen op 1 polis? Dan kan de verzekering alleen doorgaan als u allebei medisch bent goedgekeurd.

Uw premie bekijken

In een paar stappen weet u de hoogte van uw premie.
U maakt deze berekening voor de variabele premie