Gratis oriëntatiegesprek Overlijdensrisicoverzekering

Direct contact met onze medewerkers

Zelf online uw overlijdensrisicoverzekering aanvragen kan best spannend zijn. Vraagt u zich af wat er komt kijken bij de aanvraag? Onze medewerkers helpen u op weg.

Tijdens het oriëntatie­­gesprek bespreken we:

  • uw persoonlijke situatie
  • de voorwaarden van de overlijdensrisicoverzekering
  • hoe u de overlijdensrisicoverzekering aanvraagt tot en met acceptatie

Onze medewerkers stellen zich aan u voor

Onze medewerkers staan elke werkdag voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan.

ilonka

Ilonka

Ik help u graag op weg met uw aanvraag van uw Overlijdensrisicoverzekering. En informeer u graag over de mogelijkheden zodat u een juiste keuze kan maken.

cristina

Cristina

Met mijn jarenlange kennis en ervaring van onze Overlijdensrisicoverzekering geef ik u graag  passende informatie. Aarzel niet om contact te zoeken. Ik denk graag met u mee wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie.
tim

Tim

Vindt u het lastig om zelf een Overlijdensrisicoverzekering aan te vragen? Ik beantwoord uw vragen en help u graag op weg. Zodat u de juiste keuze kunt maken.

nikki

Nikki

U denkt na over een Overlijdensrisicoverzekering. Want u wilt uw nabestaanden goed achterlaten mocht er ooit iets gebeuren. Maar hoe werkt die Overlijdensrisicoverzekering, welke mogelijkheden zijn er? Ik bespreek dit graag met u om te zorgen dat al uw vragen beantwoord worden.
candy

Candy

U wilt uw nabestaanden onbezorgd achterlaten. Ik denk graag met u mee en leg u in begrijpelijke taal uit wat de mogelijkheden zijn.  Dan kunt u zelf een weloverwogen beslissing nemen.

gerben

Gerben

Graag help ik u op weg om een juiste keuze te maken. Een Overlijdensrisicoverzekering sluit u niet dagelijks af, dus goede voorlichting is belangrijk. Dit doe ik door u informatie te geven zodat u een keuze kunt maken die bij u past. Ik hoop u snel te spreken!