Bedrijfsgroei met personeel

Bent u klaar om te groeien met uw bedrijf?

U heeft een vliegende start gemaakt en wilt verder groeien. Maar gunt u zichzelf ook voldoende tijd om ‘aan’ uw bedrijf te werken? Met ons praktische e-book zet u de 1e stap en staat u stil bij 4 belangrijke onderdelen om te kunnen groeien. En ook met de andere tips en artikelen op deze pagina zet u uw bedrijfsgroei vandaag nog in beweging.

Maak van uw bedrijf een professionele organisatie

U bent lekker bezig als ondernemer. Deze checklist en tips helpen u om uw eigen bedrijf te professionaliseren.
Met algemene voorwaarden verkleint u ondernemersrisico’s. Uw klant weet dan precies onder welke voorwaarden u levert, betaalt, verkoopt of inkoopt.
Lees meer
Als u afspreekt volgens een bepaalde modelovereenkomst te werken, hebben u en uw opdrachtgever zekerheid. Welke overeenkomst u neemt, kiest u als ondernemer samen met uw klant, de opdrachtgever.
Lees meer
Bij een eigen bedrijf hoort een serieuze administratie. Of u nu een eenmanszaak bent of een BV hebt opgericht. Het bijhouden en bewaren van een goede administratie is namelijk wettelijk verplicht.
Lees meer
Zodra u uw eerste opdracht voor uw allereerste klant hebt volbracht, mag u uw eerste factuur gaan sturen.
Lees meer
Om aan klanten te komen is het belangrijk om te netwerken. Laat weten dat uw onderneming er is, en vertel mensen wat u te bieden heeft. Dat kunt u op veel manieren doen.
Lees meer

Download e-book 'Actief aan de slag met groei'

Als ondernemer wilt u groeien. In omzet, klanten, innovaties, of juist in leiderschap. Vooruitkijken en het hebben van een duidelijke strategie zijn daarbij essentieel. Maar zoals veel mkb-ondernemers komt u hiervoor misschien tijd te kort. Of u weet niet goed waar u moet beginnen. Met ons praktische e-book kunt u direct aan de slag.

Alstublieft, het e-book 'Actief aan de slag met groei'. U kunt het e-book via onderstaande button downloaden

Zo groeien andere ondernemers met hun bedrijf

Vrouwelijke jurist controleert het huurcontract van een mannelijke ondernemer | Juridische dienstverlening | Ondernemerswinkel

Juridische hulp voor iedere ondernemer

Als ondernemer wilt u doen waar u goed in bent: ondernemen. Wij bieden u 1 centrale plek waar u terecht kunt voor alle diensten rondom juridische hulp en juridische diensten.

Ondernemingsgroei

Minigids ‘doorgroeien met uw onderneming’

In deze minigids geven we tips over de volgende stappen die u kunt zetten als ondernemer om verder te kunnen groeien.

Hoe geeft u bedrijfsgroei verder vorm?

Als ondernemer wilt u groeien op een manier die bij u en uw bedrijf past. Wij leveren daar graag onze bijdrage aan. Met verschillende oplossingen die u vooruit kunnen helpen, van een praktisch e-book tot een praktijkgericht ondernemersprogramma.

Handig  e-book

E-book: actief aan de slag met groei

Om te kunnen groeien is het belangrijk om vooruit te kijken. Maar vooruitkijken kost tijd. En waar moet u eigenlijk beginnen? Ons praktische e-book helpt u eenvoudig op weg. Met tips en inzichten over strategie, continuïteit en leiderschap. Zo kunt u direct aan de slag met groei.

Ondernemersprogramma

Groeiversneller

Samen met mede-ondernemers werkt u in 8 modules aan het groeiplan van uw bedrijf en aan uw eigen ondernemersvaardigheden. Ervaren groeibegeleiders van Port4Growth en Centraal Beheer helpen u praktisch vooruit. Door u anders te laten kijken, denken en doen zet u met een strategisch groeiplan ideeën om in een concreet actieplan. Afgestemd op waar u met uw bedrijf naartoe wilt.

Wat zijn uw groeikansen en uitdagingen?

En wilt u als ondernemer met 1 miljoen euro omzet (of meer dan 5 medewerkers) eerst meer inzicht in uw grootste kansen en uitdagingen? Doe dan de groeitest van nlgroeit en ontvang binnen 20 minuten een uitgebreid rapport. Daarin vergelijkt u ook eenvoudig uw resultaten met die van andere ondernemers.

Maak kennis met Ralph van Dam

Ralph van Dam is (mede)oprichter van verschillende internetstart-ups en scale-ups. In 2016 werd hij bij Centraal Beheer verantwoordelijk voor de digitale transformatie. In zijn huidige rol als Business Partner Ondernemerschap inspireert, adviseert en coacht hij ondernemers en organisaties op het gebied van ondernemerschap, groei en continuïteit. Ook is hij mentor bij nlgroeit.
Kennismaken met Ralph

Onze partners op het gebied van bedrijfsgroei

Logo NLGroeit

NLgroeit

Samen ondernemers laten doorgroeien

Centraal Beheer is partner van nlgroeit. Wij bundelen onze krachten om pro-actief bij te dragen aan het groeivermogen en de continuïteit van Nederlandse mkb-bedrijven.

Logo porth 4 growth

Porth4Growth

Ondernemersprogramma 'Groeiversneller'

Samen met Port4Growth is het meerjarige programma Groeiversneller uitgewerkt in een kort ondernemersprogramma. Daarbij komen ondernemers in korte tijd tot een helder groeiplan.