Bedrijfsgroei

Bent u klaar om te groeien met uw bedrijf?

U heeft een vliegende start gemaakt en wilt verder groeien. Maar gunt u zichzelf ook voldoende tijd om ‘aan’ uw bedrijf te werken? Met ons praktische ondernemersprogramma Groeiversneller staat u stil bij 4 belangrijke onderdelen om te kunnen groeien. Met groeibegeleiders, collega-ondernemers en met het netwerk van Centraal Beheer en Achmea zet u uw bedrijfsgroei in beweging.

Maak van uw bedrijf een professionele organisatie

U bent lekker bezig als ondernemer. Deze checklist en tips helpen u om uw eigen bedrijf te professionaliseren.
Met algemene voorwaarden verkleint u ondernemersrisico’s. Uw klant weet dan precies onder welke voorwaarden u levert, betaalt, verkoopt of inkoopt.
Lees meer
Als u afspreekt volgens een bepaalde modelovereenkomst te werken, hebben u en uw opdrachtgever zekerheid. Welke overeenkomst u neemt, kiest u als ondernemer samen met uw klant, de opdrachtgever.
Lees meer
Bij een eigen bedrijf hoort een serieuze administratie. Of u nu een eenmanszaak bent of een BV hebt opgericht. Het bijhouden en bewaren van een goede administratie is namelijk wettelijk verplicht.
Lees meer
Zodra u uw eerste opdracht voor uw allereerste klant hebt volbracht, mag u uw eerste factuur gaan sturen.
Lees meer
Om aan klanten te komen is het belangrijk om te netwerken. Laat weten dat uw onderneming er is, en vertel mensen wat u te bieden heeft. Dat kunt u op veel manieren doen.
Lees meer

Zo groeien andere ondernemers met hun bedrijf

Vrouwelijke jurist controleert het huurcontract van een mannelijke ondernemer | Juridische dienstverlening | Ondernemerswinkel

Juridische hulp voor iedere ondernemer

Als ondernemer wilt u doen waar u goed in bent: ondernemen. Wij bieden u 1 centrale plek waar u terecht kunt voor alle diensten rondom juridische hulp en juridische diensten.

Ondernemingsgroei

Minigids ‘doorgroeien met uw onderneming’

In deze minigids geven we tips over de volgende stappen die u kunt zetten als ondernemer om verder te kunnen groeien.

Hoe geeft u bedrijfsgroei verder vorm?

Als ondernemer wilt u groeien op een manier die bij u en uw bedrijf past. Wij leveren daar graag onze bijdrage aan. Met een praktijkgericht ondernemersprogramma Groeiversneller.

Ondernemersprogramma

Groeiversneller

Samen met mede-ondernemers werkt u in 10 modules aan het groeiplan van uw bedrijf en aan uw eigen ondernemersvaardigheden. Ervaren groeibegeleiders van Centraal Beheer helpen u praktisch vooruit. Door u anders te laten kijken, denken en doen zet u met een strategisch groeiplan ideeën om in een concreet actieplan. Afgestemd op waar u met uw bedrijf naartoe wilt.

Maak kennis met groeibegeleider en ondernemer Ralph van Dam

Ralph van Dam is (mede)oprichter van verschillende internetstart-ups en scale-ups. In 2016 werd hij bij Centraal Beheer verantwoordelijk voor de digitale transformatie. In zijn huidige rol als Business Partner Ondernemerschap inspireert, adviseert en coacht hij ondernemers en organisaties op het gebied van ondernemerschap, groei en continuïteit. Wilt u meer informatie over het ondernemersprogramma Groeiversneller? Ga in gesprek met Ralph van Dam. Hij kan uw vragen beantwoorden en vertellen wat het ondernemersprogramma voor u en uw bedrijf kan betekenen.
Kennismaken met Ralph

Onze partners op het gebied van bedrijfsgroei

logo ImpactPlus

ImpactPlus

ImpactPlus groeiprogramma

ImpactPlus helpt sociaal ondernemers hun onderneming een stap verder te brengen en zo hun impact te vergroten.

logo-Achmea-Foundation_718x348

Achmea Foundation

Duurzaam samen leven

De Achmea Foundation en Achmea werken aan een wereld die duurzaam samen leven mogelijk maakt.

Logo NL investeert

NLInvesteert

Investeer in uw toekomst

NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers in de regio mogelijk.